Anlık Bildirim

Apple Watch'lardaki ghost touch sorunu giderek artıyor

Apple'ın düzeltme sözü verdiği Apple Watch'lardaki ghost touch sorunu giderek artıyor. Hata, Watch 9 ve Watch Ultra 2 kullanıcılarından sonra diğer Apple Watch modellerinde de görülmeye başlandı.
Apple Watch'lardaki ghost touch sorunu giderek artıyor Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz haftalarda bazı Apple Watch 9 ve Watch Ultra 2 kullanıcıları, saatin ekranında hatalı dokunuşlar yaşadıklarını bildirmiş ve Apple, sorunu ghost touch olarak tanımlayıp yayınlanacak yeni bir güncelleme ile sorunu düzelteceğini açıklamıştı. Ancak sorun düzeltilmek yerine daha çok ortaya çıkmaya başladı. Zira yakın zamanlı bir rapora göre ghost touch sorunu artık Apple Apple Watch 7, Watch 8 ve birinci nesil Watch Ultra kullanıcılarını da etkilemeye başladı.

Apple, ghost touch sorununun Apple Watch 7, Watch 8 ve birinci nesil Watch Ultra kullanıcılarını da etkilediğini doğruladı

Bu hafta Yetkili Servis Sağlayıcılara gönderilen ve Stella Fudge tarafından paylaşılan yeni bir notta Apple, ghost touch sorununun Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 ve birinci nesil Apple Watch Ultra'yı da etkilediğini doğruladı.

Apple Watch'lardaki ghost touch sorunu giderek artıyor Tam Boyutta Gör
Apple, konuyla ilgili yaptığı açıklamada etkilenen Apple Watch kullanıcılarının yan düğmeyi ve Digital Crown'u 10 saniye basılı tutarak cihazlarını yeniden başlatmaları ve aynı zamanda watchOS yazılım güncellemeleri konusunda güncel kalmaları gerektiğini belirtti.

 

Kaynakça https://9to5mac.com/2024/04/10/apple-watch-ghost-touch-problem/ https://twitter.com/stellafudge/status/1778197004029394994 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim