Anlık Bildirim

Akıllı cihazlar üzerinde gözlük kullanmadan üç boyutlu deneyim yaşatan ekran filmi, "EyeFly 3D"


Akıllı cep telefonları üzerinde gözlük kullanmadan üç boyutlu deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş yeni bir ekran filmi olan EyeFly 3D, sunduğu özellikler ile normal ekran filmlerinden ayırlıyor.
Singapur Malzeme Araştırma ve Mühendislik Enstitüsü ile Temasek Polytechnic'in iki yıllık araştırması sonucu Nano teknoloji ile geliştirildiği belirtilen EyeFly 3D normal olarak sıradan ekran film modellerine benziyor olsa da, içerisinde 500,000 adet minyatüre edilmiş nano lens yer alıyor ve bu nano lensler sağ ve sol gözlere farklı görüntü yollayarak üç boyutlu içeriklerin gözlüksüz olarak görüntülenmesine imkan sağlıyor. Beraberinde gelen EyeFly3D Vid ve EyeFly3D Img isimli iki program ile üç boyutlu video ve fotoğrafların rahatça oynatılabildiği ekran filmi, takılı olduğu sürece ekranı her türlü darbeden koruyabiliyor ve iki boyutlu uygulama ya da kullanımlarda herhangi bir sorun yaratmıyor.
 
Şuan için iPhone 5 ve iPod Touch 5G uyumlu versiyonu hazırlanmış olan EyeFly 3D, firmanın açıklamasına göre ileride iPad ve diğer popüler Android cihazlar için de piyasadaki yerini alacak. Şuan için 35$ fiyat etiketiyle ön siparişe açılan EyeFly 3D ekran filmi, Mayıs ayında dağıtılmaya başlanacak. Ayrıca ürünü satın alacabileceğiniz adresi ve resmi tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3471 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, Apple ve
2 etiket daha iPhone 3d
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim