Anlık Bildirim

Christopher Nolan'ın Oppenheimer'dan ne kadar kazandığı belli oldu

Christopher Nolan'ın Oppenheimer'dan ne kadar kazandığı belli oldu. Nolan'ın ünlü oyunculardan bile daha fazla kazanması, yönetmenin yıldız statüsünü güçlendirmesini sağladı.
Christopher Nolan Oppenheimer'dan bir servet kazandı Tam Boyutta Gör
Christopher Nolan'ın geçtiğimiz yaz vizyona giren son filmi Oppenheimer, üç saatlik bir biyofilm olmasına rağmen sinemaseverlerden büyük ilgi gördü ve yönetmenin kariyerindeki en başarılı işlerden birine dönüştü. Bu gece sahiplerini bulacak olan Oscar Ödülleri'nde En İyi Film dâhil pek çok ödülü kazanması beklenen Oppenheimer, gişede 957,7 milyon dolar hasılat yaptı. Filmin yakaladığı bu başarı, sadece Universal stüdyosuna değil, Nolan'a da kayda değer bir gelir getirdi.

Forbes tarafından paylaşılan bilgiler göre Christopher Nolan, Universal ile olan anlaşması kapsamında Oppenheimer'ın gişe hasılatından 85 milyon dolar aldı. Menajeri ve avukatı gibi temsilcilerinin payını ödedikten sonra Nolan'a yaklaşık 72 milyon dolar kalacağı tahmin ediliyor.

Christopher Nolan, Yıldız Oyunculardan Bile Fazla Kazandı

Üstelik Nolan'ın filmden kazancı gişe hasılatından aldığı payla da sınırlı kalmayacak. Film bundan sonra dijital platformlardan ya da fiziki medya satışlarından gelir getirdikçe Nolan da kazanç sağlayacak.

Forbes tarafından paylaşılan bu bilgi, Christopher Nolan'ın ne kadar büyük bir yıldız olduğunu da gözler önüne seriyor. Zira pek çok yıldız oyuncu bile bu rakamları kazanamıyor. Hatırlarsanız Forbes, geçtiğimiz günlerde de "2023'ün en çok kazanan oyuncuları" listesini yayınlamıştı. Bu listede Nolan'dan daha fazla kazanan sadece bir isim vardı. Böylesine bir başarı, yönetmenler için son derece ender. Hatta Nolan dışında bu etkiyi yaratabilen tek isim James Cameron olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim