İnstagram Haberleri

Etiket
Son dakika instagram haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), instagram hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
4 VİDEO 745 HABER 3 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 2 İÇERİK

İnstagram Son Dakika Haberleri

Güncel İnstagram Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika instagram haberleri de dahil olmak üzere instagram ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 4 video, 3 galeri ve 738 adet instagram haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 36 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

instagram İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel instagram haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık İnstagram Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni instagram haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son instagram haberlerini okuduktan sonra, Sosyal Medya İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika Instagram Haberleri DonanımHaber'de 📢

"Instagram haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika Instagram haberleri burada! Siz de DonanımHaber Instagram sayfasını takip ederek, Instagram ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • Instagram en iyi haber sayfaları hakkında içerikler
  • Instagram problemleriyle ilgili haberler
  • Instagram güncellemesi hakkında içerikler
  • Instagram hesaplarıyla ilgili haberler
  • Instagram haber akışı ile ilgili gelişmeler

Instagram Hakkında 📸

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Uygulama, kullanıcıların medya yüklemesine izin verir. Medyalar filtrelerle, hashtag'ler ve coğrafi etiketleme ile düzenlenebilir. Gönderiler herkese açık olarak veya önceden onaylanmış takipçilerle paylaşılabilir. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların içeriğine etiketlere ve konumlara göre göz atabilir ve trend olan içeriği görüntüleyebilir. Kullanıcılar, içeriklerini kişisel bir beslemeye eklemek için fotoğrafları beğenebilir ve diğer kullanıcıları takip edebilir. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkânı tanımıştır. Instagram başlangıçta yalnızca içeriğin 640 piksel ile kare (1:1) en boy oranında çerçeve oranına izin vererek ayırt edildi. 2015 yılında bu kısıtlamalar 1080 piksele yükseltilerek hafifletildi. Servis ayrıca mesajlaşma özellikleri, tek bir gönderiye birden fazla resim veya video ekleme yeteneği ve 'hikaye' özelliği ekledi. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı. 6 Eylül 2012'de Instagram ile Facebook arasındaki anlaşma, 300 milyon dolarlık nakit satın alma fiyatı ve 23 milyon hisse senedi ile resmen kapandı.

İnstagram hesap dondurmaİnstagram Çöktü MüKalıcı Instagram hesap silme

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim