Anlık Bildirim

M1X işlemcili yeni MacBook Pro'lar bu ay tanıtılabilir

Yeni nesil iPhone'ların üzerindeki örtüyü kaldıran Apple şimdi de sonbahar dönemindeki ikinci lansmana hazırlanıyor. Şirketin bu ay Mac odaklı bir etkinlik düzenleyeceği bildirildi.

M1X işlemcili yeni MacBook Pro'lar bu ay tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Apple sonbahardaki ilk etkinliği kapsamında iPhone 13 serisi akıllı telefonlarını ve diğer yeni ürünlerini duyurmuştu. Cupertinolu şirket şimdi de Mac etkinliğine hazırlanıyor. Bu konuyla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Bloomberg editörü Mark Gurman'a göre Apple bu ay yeni MacBook Pro modellerini sergileyeceği bir lansman düzenleyecek. Dizüstü bilgisayarların ne zaman tanıtılacağı konusunda kesin bir tarih yok. Büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde açıklanacak.

M1X işlemcili yeni MacBook Pro'lar bu ay tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Yeni MacBook Pro'ların 14 ve 16 inçlik ekran taşıyacağı söyleniyor. Bununla birlikte 30 saate kadar pil ömrü, M1X işlemci, düz kenarlı tasarım ve MagSafe şarj desteği konuşuluyor. Ayrıca Apple'ın Touch Bar'ı kaldırarak bunun yerine fiziksel tuşlara yer vereceği de gelen haberler arasında.

Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen lansman etkinliğinde yeni MacBook Pro'lar ile birlikte güncellenmiş bir Mac mini ve uzunca bir süredir gündemi meşgul eden AirPods 3 kablosuz kulaklık modeliyle de tanışabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim