Anlık Bildirim

Apple'dan 8GB RAM'li MacBook'ları eleştirenlere yanıt: Günlük işler için yeterli!

Kullanıcılar Apple'ın 2024 yılında 8GB RAM'e sahip MacBook'ları satmasını eleştirirken, Apple yöneticilerinden savunma geldi; "8 GB RAM günlük işler için oldukça uygun!"
apple macbook 8 gb ram yeterli Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl M3 MacBook Pro’nun tanıtılmasıyla birlikte pek çok yorumcu ve kullanıcı, Apple’ı hâlâ 8 GB RAM'e sahip Mac bilgisayar sattığı için eleştirmişti. Apple, Mac’lerdeki 8 GB RAM’in Windows PC’deki 16 GB RAM'e eşdeğer olduğunu söylemişti. Şirketin bu fikri 2024’te de değişmedi.

Mac pazarlama yöneticisi Evan Buyze, IT Home ile yaptığı röportajda, 8 GB RAM’li Mac’ler hakkında konuştu. Buyze'ye göre giriş seviyesi Mac'lerdeki 8 GB RAM, çoğu kullanıcının bu bilgisayarlarda yaptığı çoğu iş için yeterli.

Örneğin; internette gezinme, müzik dinleme, basit fotoğraf ve video düzenleme ve gündelik oyunlar için gayet yeterli bir kapasite. Apple'ın donanım mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı Kate Bergeron da Apple Silicon çiplerin birleşik bellek mimarisine dikkat çekti. Geçen yıl başka bir Apple yöneticisi de şirketin Apple Silicon işlemcili Mac'lerde RAM'i daha verimli kullandıklarını söylemişti.

Röportaj, yakın zamanda satışa sunulan M3 MacBook Air’e odaklanıyor. Apple'a göre 8GB RAM çoğu temel iş için yeterli olsa da, bilgisayarın fiyatı göz önüne alındığında temel model kesinlikle 8GB bellekle gelmemeli; bunun hiçbir şekilde bir açıklaması olamaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5840 kez okundu.
45 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook pro, macbook air ve
3 etiket daha Ram Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim