Anlık Bildirim

Apple masaüstüne Game Center'ı getiriyor, beraber oyun oynamak mümkün oluyor

Mobil dünyadaki büyük başarısının nedenlerinden biriside  şaşırtıcı derecede oyun potansiyaline bağlanan Apple nihayet masa üstünü de aynı sosyal çevereye ilave etmeye hazırlanıyor.
Mountain Lion yani Dağ Aslanı kod adını verdiği yeni OS X 10.8 işletim sisteminde Game Center gömülü olarak geliyor ve Mac App Store'dan oyunlar için kullanılabilecek.
Tahminen aynı profil kullanılabileceği gibi aynı arkadaşlara ve iOS dünyasındaki tüm başarılarınızada erişebileceksiniz.
Apple masaüstüne Game Center'ı getiriyor, beraber oyun oynamak mümkün oluyor Tam Boyutta Gör
Fakat esas özellik çoklu oyuncu modlarında ortaya çıkıyor. Game center sayesinde arkadaşlarınızla çabucak oyuna girebileceğiniz gibi hiç tanımadığınız rakiplerlerde yarışmak mümkün olacak. Aynı zamanda en yüksek skorların listelerinde arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.
Tüm bunlara rağmen en ilginç yenilik masa üstü kullanıcıları ile iOS dünyasının kullanıcıları destek veren bir oyunda aynı anda oynayabilmeleri. Bunada şimdilik ilk destek Real Racing 2 adlı efsanevi iOS oyunundan geldi.
Buna göre aynı anda 16 kişinin yarışabildiği oyunda bir yarış esnasında bir kısım masa üstünden girerken, bir kısmı ipad'den diğer bir kısmı iPhone ve azınlık ise iPod Touch'tan giriş yapabilecek yinede hepsi aynı anda aynı yarışa katılabilecekler.
Böylece Microsoft'un yıllar önce denediği ama sonradan kaldırdığı Xbox ile Windows  arasında aynı oyunu karşılıklı oynatma deneyinden sonra bu sektörde bir ilk olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10053 kez okundu.
23 kişi, toplam 30 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim