Anlık Bildirim

Google Stadia, oyun geliştiricilerinden büyük ilgi görüyor

4000'den fazla geliştirici Google'ın Stadia platformunun bir parçası olmak için başvuru yaptı. Google, Stadia'nın bağımsız geliştiriciler için büyük bir fırsat olacağını söylüyor.
Google'ın önümüzdeki aylarda hizmete sunmaya hazırlandığı bulut tabanlı oyun platformu Stadia, oyun geliştiricilerinden büyük ilgi görüyor. Google yöneticisi Sam Corcoran, 4000'den fazla geliştiricinin Stadia platformunun bir parçası olmak için Google'a başvuru yaptığını açıkladı.


Develop: Brighton 2019 etkinliğinde konuşan Corcoran,"Stadia, oyun geliştiricileri için çok büyük bir fırsat. Şu ana kadar 4 binin üzerinde geliştiriciden başvuru almış durumdayız. Tüm başvurular Google'da çalışanlarımız tarafından tek tek inceleniyor. Google olarak bizler, her zaman yeni oyun ve yeni fikirlere açığız. Stadia'ya ilgi duyan tüm geliştiricilerle konuşmak ve beraber çalışmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Google, geçtiğimiz ay yapılan bir etkinlikte Stadia'yı tüm detaylarıyla ortaya çıkarmıştı. Stadia, Kasım 2019'da 14 farklı ülkede resmen hizmet vermeye başlayacak. Bu ülkeler arasında maalesef Türkiye yer almıyor. Stadia'nın Türkiye'ye ne zaman geleceğiyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim