Anlık Bildirim

Steam'in büyük indirim tarihleri sızdırıldı

Oyun severlerin merakla beklediği büyük Steam indirimlerinin tarihleri sızdırıldı. Halloween Sale, Black Friday ve kış indirimlerinin tarihlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.
Oyuncuların merakla beklediği büyük Steam indirimlerinin tarihleri sızdırıldı. Reddit tarafından sızdırılan bilgiler ışığında 2017 yılının son büyük Steam indirim tarihlerinden haberdarız.
Steam'ın bilindik yaz ve kış indirimlerinin yanı sıra diğer büyük indirim dönemlerinden birisi olan Steam Cadılar Bayramı indirim dönemi, (Halloween Sale) yalnızca iki gün sonra 26 Ekim tarihinde başlayacak. 7 gün boyunca sürecek olan indirim dönemi 1 Kasım'da sona erecek. İndirim dönemi boyunca yeni çıkan ve popüler oyunlar, %80'e varan indirimlerle birlikte satın alınabilecek. 

Diğer İndirim Dönemleri 

  • Black Friday indirim dönemi: 22 Kasım - 28 Kasım
  • Steam Kış indirimi dönemi: 21 Aralık - 4 Ocak
Steam Cadılar Bayramı indirimlerini takiben Kara Cuma (Black Friday) olarak adlandırılan indirim dönemi bizleri karşılayacak. Daha önceki indirim dönemlerinden edindiğimiz bilgilere göre; yeni çıkan ve popülaritesi yüksek olan oyunların %80'e varan indirimlerle satışa sunulacağını söyleyebiliriz.
Oyun alacaklara, Steam'in indirim dönemini beklemelerini tavsiye ediyoruz. Şimdiden cüzdanları hazırlamakta fayda var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim