Steam Haberleri

Etiket
Son dakika steam haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), steam hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
15 VİDEO 463 HABER 9 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Steam Son Dakika Haberleri

Güncel Steam Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika steam haberleri de dahil olmak üzere steam ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 15 video, 9 galeri ve 439 adet steam haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 24 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

steam İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel steam haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Steam Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni steam haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son steam haberlerini okuduktan sonra, Oyun İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Steam Hakkında 🕹️

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve onlarla ilgili çoklu ortamların tamamen internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır. Pek çok oyun, eklenti paketi, yazılım, video ve oyunlar ile ilgili programların satışı Steam üzerinden yapılmakta ve bu sayede bilgisayara doğrudan çevrimiçi olarak indirilebilmektedir. Ayrıca Steam, kullanım açısından performans sağlayan sistem tepsisi/sistem çekmecesi (system tray) ve görev çubuğundaki pozisyonu ile benzerlerinden ayrılır.

Mayıs 2016'dan itibaren 125 milyon aktif kullanıcıya sahiptir ve Ocak 2019'dan itibaren 30 binden fazla oyun barındırmaktadır. 2017 yılında günlük ortalama 33 milyon, aylık ise 67 milyon aktif oyuncu sayısı görmüştür.

Steam hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Oyun Önerileri
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim