Anlık Bildirim

Resident Evil: The Final Chapter'ın ilk fragmanı yayınlandı

Bugüne kadar çekilen en başarılı oyun uyarlamaları arasında yer alan Resident Evil serisinin yeni filmi olan The Final Chapher'ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.
Bugüne kadar oyun dünyasından sinemaya uyarlanıp da başarılı olan nadir serilerden biri olan Resident Evil, önümüzdeki yılın başında yeni filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. 2002 yılında vizyona giren Resident Evil (Ölümcül Deney) ile başlayan film serisinin altıncı ve son filmi olacak Resident Evil: The Final Chapter için bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.
Resident Evil: The Final Chapter'ın hikayesi, 2012 yılında vizyona giren Resident Evil 5'in bıraktığı yerden başlayacak ve Alice'in hikayesini kaldığı yerden devam ettirecek. Ölülere karşı verilen savaşta insanlığın son umudu olan Alice, bu filmde tüm bu kabusun başladığı yer olan Raccoon City'e dönecek ve eski dostları ile bir araya gelerek hayatta kalan son insanları da yok etmek için hazırlanan Umbrella Corporation'a karşı savaşacak.
Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson'un üstlendiği filmin başrollerinde Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi, William Levy ve Iain Glen yer alıyor. 27 Ocak 2017'de ABD'de vizyona girecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi henüz belli değil.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11806 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim