Anlık Bildirim

YouTube, yeni bir Pokemon dizisi yayınlamaya başlıyor

Pokemon Generations adını taşıyan yeni bir animasyon dizi bu haftadan itibaren YouTube'da yayınlanmaya başlayacak. Dizi, bugüne kadar çıkan Pokemon oyunlarından esinlenen hikayeler anlatacak.
Bu yıl 20.yaşını kutlayan Pokemon, adeta fenomen haline gelen Pokemon GO ile müthiş bir geri dönüş yaptı. Android ve iOS için yayınlanan Pokemon GO, tüm dünyada ilgiyle karşılandı ve tüm zamanların en başarılı mobil oyunları arasında yerini aldı. Oyunun yakaladığı bu büyük başarı, Pokemon serisine olan ilgiyi de arttırdı. Bir yandan canlı aksiyon (animasyon olmayan) Pokemon filminin yapımına hız verilirken, bir yandan da animasyon Pokemon dizileri için hazırlıklar başladı.
Bu animasyon dizilerden biri olan Pokemon Generations çok yakında izleyiciler ile buluşacak. The Pokemon Company tarafından geliştirilen bu animasyon dizi, Pokemon oyunları ile diziler arasında güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyor. Zira dizinin her bölümü farklı bir Pokemon oyunundan esinlenen bir hikaye anlatacak.
Pokemon Generations'ın uzunlukları 3 ile 5 dakika arasında değişen bölümleri YouTube üzerinden yayınlanacak. İlk bölümü bugün yayınlanacak olan dizi, 23 Aralık'a kadar sürecek ve her hafta yeni bir bölüm YouTube üzerinden yayınlanacak. Pokemon Generations için yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11521 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pokemon, pokemon generations ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim