Anlık Bildirim

Facebook Messenger'a “beğenmeme” butonu geliyor!

Facebook, beğenmeme butonunu ve tepkileri (reactions) Messenger'da kullanıma sunacak. Şimdilik test aşamasında olan butonlar, konuşmalardaki mesajları değerlendirmek için geliştirmiş.

Facebook Messenger'a “beğenmeme” butonu geliyor! Tam Boyutta Gör
 

Tepki butonlarını (reactions) kullanıma sunmasıyla kullanıcılarının takdirini kazanan Facebook, “beğenmeme” ve tepki butonlarını Facebook Messenger’a ekleyeceğini duyurdu. Şimdilik test aşamasında olan bu butonlar, test amacıyla seçilen kullanıcıların fotoğraflar paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Butonlar, Messenger’da da Facebook’ta olduğu gibi hisleri göstermek amacıyla kullanılacaklar. Örneğin arkadaşınızla konuşuyorsunuz ve size komik bir mesaj gönderdi. Gülen yüz butonunu kullanarak güldüğünüzü göstermeniz veya beğenmeme butonunu kullanarak sandığı kadar komik olmadığını anlatmanız mümkün olacak.

Facebook Messenger'a “beğenmeme” butonu geliyor!
 

Messenger’a eklenecek olan bu butonları özel kılan asıl unsur beğenmeme butonu. Facebook, tepki butonlarını kullanıma sunduğunda birçok kullanıcı beğenmeme butonunun da sosyal paylaşım sitesine eklenmesi gerektiğini dile getirmişti. Ancak Facebook cephesinden bu isteklere “Facebook’u insanların yargılanacağı bir ortama dönüştürmek istemiyoruz” şeklinde yanıt gelmişti. Beğenmeme butonunun Facebook Messenger’da kullanıma sunulacak olması, ilerleyen dönemlerde Facebook’a da eklenebileceği anlamına geliyor. Siz beğenmeme butonu Facebook’ta görmek ister miydiniz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3861 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, facebook tepki butonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim