Anlık Bildirim

uTorrent'e oyun mağazası eklendi

Milyonlarca aktif kullanıcıya sahip popüler torrent istemcisi uTorrent'e sessizce bir oyun mağazası eklendi. Kullanıcılar artık uTorrent üzerinden istedikleri oyunları satın alabilecekler.
Popüler torrent indirme programı uTorrent'e oyun mağazası eklendi. Game Store isimli mağaza kullanıcıların uTorrent üzerinden birçok platformda oyun alabilmelerini sağlıyor. Bu gelişme kulağa hoş gelse de satın alınan oyunların uTorrent'in kendisi aracılığıyla indirilememesi hayal kırıklığı yaratmış durumda.
uTorrent, günlük onlarca milyon aktif kullanıcısıyla en çok kullanılan torrent istemcisi olmayı sürdürüyor. Program bu popülerliğine rağmen son yıllarda pek de önemli değişiklikler getirmedi. Ancak sonunda UTorrent'in ana şirketi BitTorrent Inc. sessizce en popüler yazılımına bir oyun mağazası ekledi.

Alternatif gelir modeli

Torrent istemcisine entegre edilmiş yeni Game Store, PC, Mac ve Linux için bağımsız stüdyolar tarafından geliştirilmiş indie oyunlar sunuyor. UTorrent'e bir içerik mağazası eklemek büyük bir hamle gibi görünse de herhangi bir genel duyuru yapılmadan kullanıma sunuldu. BitTorrent'den hiçbir basın bülteni, blog yazısı yok. Hatta resmi Twitter hesabında bu konunun bahsi bile geçmedi.
uTorrent mağazasında bir oyun satın aldıktan sonra, satın alma işlemini etkinleştirmek ve indirmek için Steam platformuna yönlendiriliyorsunuz. Yani oyunu uTorrent üzerinden indirme gibi bir seçeneğiniz yok. Popüler torrent istemcisinin reklamlara ek olarak hayata geçirdiği alternatif gelir modelinin işe yarayıp yaramadığını ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5691 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
utorrent, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim