Anlık Bildirim

Windows'ta iTunes sona yaklaşıyor: İşte yeni Apple uygulamaları

Apple, Windows için Apple Müzik, Apple TV ve Apple Aygıtları uygulamasını önizleme sürümünden çıkardı. Windows 10 ve yeni sürümlerde iTunes programı artık kullanılamıyor.
apple itunes windows uygulamaları Tam Boyutta Gör
Apple, Windows 10 ve 11 kullanıcıları için iTunes programını kullanımdan kaldırdı. iTunes’un yerine üç ayrı uygulama geldi; Apple Music, TV ve Aygıtlar. Bu uygulamalar Ocak 2023’te önizleme olarak kullanıma sunulmuştu ve Apple, o tarihten bu yana güncellemeler sundu. Bugün itibarıyla üç Windows uygulamasından da önizleme etiketi kaldırıldı.

iTunes, üçe bölündü: Müzik, TV ve Aygıtlar

Apple Müzik Windows 10 uygulaması Tam Boyutta Gör
‌Apple Music‌ uygulaması, Windows kullanıcılarına iTunes Store satın alımları dahil olmak üzere iTunes arşivlerindeki müzikleri dinlemeleri ve yönetmeleri için bir yol sunuyor.

‌Apple TV‌ uygulaması kullanıcıların iTunes’dan film ve dizileri izlemesine ve yönetmesine olanak tanıyor. Her iki uygulama da Apple’ın yayın hizmetleri olan "Apple Music" ve Apple TV+'a erişim sağlıyor.

Apple Devices Windows 10 uygulaması Tam Boyutta Gör
Apple Devices uygulaması, bilgisayar kullanıcılarının iPhone ve iPad’lerini güncellemelerine, yedeklemelerine, geri yüklemelerine, yönetmelerine ve bilgisayarlarındaki içerikleri senkronize etmelerine olanak sağlıyor.

Windows 10 ve üzeri gerektiriyor

Bu uygulamaları kullanmak için Windows 10 veya 11 yüklü olması gerekiyor. Ayrıca iTunes’tan geçiş yapmak için üç uygulamanın da yüklenmesi gerekiyor. Uygulamalar yüklendikten sonra iTunes yalnızca podcast’lere ve sesli kitaplara erişmek için kullanılabiliyor. iTunes arşivi, ‌Apple Music‌ ve ‌Apple TV‌ uygulamaları tarafından kullanıldığı için silinmemesi öneriliyor. Windows 10’dan daha eski sürümü kullananlar ise iTunes programını kullanmaya devam edebilecek.

Kaynakça https://support.apple.com/en-us/HT210384 https://www.macrumors.com/2024/02/07/apple-splits-itunes-for-windows/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim