Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro'nun neden geciktiği belli oldu

Apple'ın yeni iPad Air ile birlikte 2024 iPad Pro modelini Mart ayında tanıtması bekleniyordu ancak tabletlerin çıkış tarihi gecikti. Peki, neden?               
2024 ipad pro çıkış tarihi neden gecikti Tam Boyutta Gör
Apple’ın yeni nesil iPad Pro ve iPad Air’ı Mart ayında tanıtması bekleniyor ancak olmadı. 2024 iPad’lerin geç çıkışının nedeninin Samsung olabileceği söyleniyor.

Samsung, Apple'ın siparişlerini karşılayamadı

Apple’ın 2024 iPad Pro serisinde Samsung Display’in OLED panellerini kullanacağı uzun süredir biliniyor. Yeni bir rapor göre, Samsung Display, yeni 11 inç OLED panellerinden istediği verimi alamadı ve Apple’ın siparişlerini karşılayamadı. Apple da OLED panel siparişlerini LG Display’e verdi. LG Display’in önümüzdeki ay üretim kapasitesini ciddi oranda artırması bekleniyor.

OLED panellerin çoğunu LG üretecek

LG Display’in 2024 iPad Pro serisi için tüm OLED siparişlerin %60’ını karşılaması bekleniyor. Daha önce Apple, OLED siparişlerini LG Display ve Samsung Display arasında paylaştırmıştı. LG, 13 inç panel, Samsung, 11 inç OLED panel üretmişti.

LG, yakın zamanda altıncı nesil OLED panel üretim hattını kurmak için büyük yatırım yaptı, Apple’dan kalite kontrol sertifikasını da aldı. Apple’ın yeni iPad Pro modelleri için 8.5 milyon OLED panel siparişi verdiği biliniyor.

2024 iPad Pro ne zaman çıkacak?

Apple’ın M3 işlemcili iPad Pro modelini Mayıs ayında tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim