Anlık Bildirim

iPadOS 17.5 beta ile onaylandı: Yeni iPad Pro'lar OLED ekranla geliyor

Apple'ın iPad Pro 2024 modellerinde ilk kez OLED ekran kullanacağı zaten biliniyordu ancak iPadOS 17.5 beta sürümle yeni iPad Pro'ların ekran teknolojisi onaylanmış oldu.
ipad pro 2024 oled ekran Tam Boyutta Gör
Yeni nesil iPad Pro’nun mevcut LCD panellere göre önemli bir yükseltme olan son teknoloji OLED ekranlara sahip olacağı söyleniyor. Yakın zamanda yayınlanan iPadOS 17.5 beta sürümü, iPad Pro 2024 modelin yakında piyasaya sürüleceğine dair ipuçları veriyor.

iPadOS 17.5 beta kodunda Apple’ın yeni iPad Pro modellerinde OLED ekran kullanabileceğini gösteriyor. 12.9 inç OLED panellerin tamamını LG’nin üretmesi beklenirken, 11 inç panellerin LG ve Samsung’un üretmesi bekleniyor. Yeni iPad’ler her zamanki gibi WiFi ve hücresel seçenekle iki boyutta gelecek.

Gelecek iPad Pro modellerinde OLED teknolojisine geçişin görsel deneyimde devrim yaratması bekleniyor. OLED, LCD ekranlardan daha üstün; daha derin siyahlar, daha canlı renkler ve gelişmiş kontrast oranları sunuyor. OLED paneller aynı zamanda verimlilikleriyle de biliniyor; bu da iPad Pro modellerinin daha uzun pil ömrü sunacağı anlamına geliyor.

12.9 inç iPad Air ve Apple Pencil 3 geliyor

iPadOS 17.5 betada, OLED iPad Pro’nun yanı sıra Bul entegrasyonu ve yeni hareketleri destekleyen Apple Pencil’a dair referanslara da rastlandı. Apple’ın Mayıs ayı içinde yeni iPad Pro ve iPad Air ile birlikte yeniden tasarlanan Magic Keyboard ve Apple Pencil 3’ü tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim