Anlık Bildirim

Steam her ay 1.5 milyon yeni kullanıcı kazanıyor

Steam, PC oyun dünyasının en büyük platformu olmaya devam ediyor. Casual Connect'te ortaya çıkan rakamlar, platforma son 18 ay boyunca her ay 1.5 milyon yeni kullanıcı katıldığını ortaya koydu.
Valve'in PC oyun endüstrisindeki hakimiyeti, her ay düzenli olarak 1.5 milyon yeni kullanıcı kazanması sayesinde devam ediyor. Steam'in kullanıcı tabanı hakkında çok fazla bilgi alamıyoruz ancak şirket Seattle'daki Casual Connect konferansı sırasında bazı ayrıntıları paylaştı.
Valve’dan Tom Giardino, platforma her ay 1.5 milyon yeni kullanıcının katıldığını söyledi. Deneyimli yönetici Ocak 2016'dan bu yana Steam’de ilk kez alışveriş yapanların sayısının 27 milyon arttığını ve her gün ortalama 14 milyon eş zamanlı kullanıcıya hizmet verdiklerini söyledi. Platformdaki eş zamanlı kullanıcı sayısı iki yıl önce 8.4 milyon seviyesindeydi. Yani önemli bir artış söz konusu.
Günlük 33 milyon aktif kullanıcıya ev sahipliği yapan Steam'in aylık kullanıcı tabanı da büyümeye devam ediyor. Giardino kullanıcı sayısının 67 milyona ulaştığını ve 53 milyon kullanıcılı Xbox Live'in önünde olduklarını belirtti. Günümüzde Valve ve Steam'in PC oyunları için ne kadar önemli olduğu göz önüne alındığında, platformun gelecekte de aynı şekilde büyümeye devam etmesi sürpriz olmayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3447 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim