Anlık Bildirim

Panasonic çevreci markalar sıralamasında 6. oldu


Çevre dostu teknolojilerin geliştirilmesine yaptığı katkılarla tanınan Panasonic, uluslararası marka danışmanlığı kuruluşu Interbrand'in açıkladığı 2012'nin En İyi Küresel Çevreci Markaları sıralamasında 6. sırada yer aldı.

Kuruluşunun 100. yılı olan 2018'de elektronik sektörünün bir numaralı çevreci inovasyon şirketi olmayı hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda üretim aşamalarından çevreci eğitim projelerine kadar birçok çalışmaya imza atan Panasonic Dünyanın En İyi Küresel Çevreci Markaları arasındaki yerini aldı. Tamamı çevre dostu üyelere sahip geniş bir ürün gamına sahip olan Panasonic, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Interbrand tarafından yapılan sıralamada 6. oldu.

Geçen yılki sıralamaya kıyasla dört basamak yükselen Panasonic, çevreci üretim sorumluluğunu düzenleyen kamusal ve özel sektör kriterlerini harfiyen yerine getirerek bu onuru elde etti. EPEAT ve Energy Star gibi önemli çevre sertifikalarına sahip ürünleriyle hem enerji tasarrufu sağlayan hem de teknolojik cihazların çevreye olan olumsuz etkilerini en aza indirgeyen Panasonic yönetişim, ulaştırma, lojistik ve tedarik zinciri gibi alanlarda da başarı göstererek Interbrand endeksinde ilk 10'da yer alan markalar arasındaki yerini aldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2166 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Alternatif Enerji, panasonic
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim