Anlık Bildirim

Kablolardan kurtulmak isteyenler için Bluetooth kulaklık önerileri

Akıllı telefonların 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmasıyla beraber çoğu kullanıcı kablosuz kulaklık ihtiyacı duyuyor. Bu yazımızda sizlere farklı kablosuz kulaklıklar öneriyoruz.
Kablolardan kurtulmak isteyenlere kulaklık önerisi Tam Boyutta Gör
Kablosuz kulaklıklar oldukça uzun bir zamandır hayatımıza girmiş durumdalar. Ancak akıllı telefonlardaki 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmaya başlamasıyla beraber, kullanıcıların kablosuz kulaklık ihtiyacı da artmaya başladı.

Type C – 3.5mm dönüştürücü gibi kablo aksesuarlarını kullanmamak veya kablo karmaşasından kurtulmak isteyenler için beş farklı kablosuz kulaklık modelini sizler için derledik. Aralarında hem spor hem de günlük kullanım için farklı modeller bulunuyor.

Bluedio TN Turbine

Kablolardan kurtulmak isteyenlere kulaklık önerisi
Uygun fiyat odaklı kulaklık arayışında olanların mutlaka denk geldiği marka olan Bluedio, uzun süredir Çin’de faaliyet gösteren bir firma. En popüler ürünlerinden biri ise Bluedio TN Turbine modeli. Hem spor yaparken hem de günlük kullanımda kullanabileceğiniz bu kulaklık firmadan alışık olunduğu şekilde kalite konusunda da kullanıcısını memnun edecektir.

Bluedio TN Turbine

Meizu EP52

Kablolardan kurtulmak isteyenlere kulaklık önerisi Tam Boyutta Gör
Meizu denildiğinde akla ilk olarak akıllı telefonlar geliyor. Ancak firmayı yakından tanıyanlar ses konusundaki geçmişini hatırlayacaklardır. Bu geçmişi Meizu EP52 modelinde de görebiliyorsunuz. Tasarım olarak Bluedio TN Turbine modeline oldukça benzese de kırmızı renk dokunuşunun kulaklığa ayrı bir hava kattığı bir gerçek.

Meizu EP52

QCY T1 Pro

Kablolardan kurtulmak isteyenlere kulaklık önerisi
Kablosuz kulaklık dendiğinde ismi mutlaka geçen bir diğer Çin’li firma ise QCY. QCY’nin her fiyat aralığı için bir kablosuz kulaklık modeli mevcut. Kullanıcıları da oldukça memnun ettiği biliniyor. Burak Şolt tarafından incelemesi yapılan QCY T1 Pro modeli ise listemizin bir diğer modeli.

QCY T1 Pro

Anker Soundcore Liberty Air

Kablolardan kurtulmak isteyenlere kulaklık önerisi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde de Amazon aracılığıyla satışına başlanan Anker Soundcore Liberty Air listenin önemli modellerinden. 5 saate kadar çalma süresi sunan kulaklıklar, şarj kutusuyla bu süreyi 20 saate kadar uzatabiliyor. IPX5 suya karşı dayanıklılık sertifikası, çift mikrofon vb. özellikleriyle beraber 499 TL fiyat etiketine sahip.

Anker Soundcore Liberty Air

Apple AirPods

Kablolardan kurtulmak isteyenlere kulaklık önerisi
Kablosuz kulaklık konusunda çoğu kullanıcının aklına ilk olarak Apple AirPods geliyor. Özellikle halihazırda Apple cihaz sahibiyseniz AirPods’un bir numaralı tercih olduğunu söylemek yanlış olmaz. Her ne kadar Android cihazlara bağlanabilse de AirPods’un iPhone ile olan uyumu kusursuz. Amazon üzerindeki fiyatı da Apple Store’a kıyasla daha uygun bir seviyede.

Apple AirPods

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18680 kez okundu.
43 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, kablosuz kulaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim