Xbox Haberleri

Etiket
Son dakika xbox haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), xbox hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
90 VİDEO 788 HABER 17 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 8 İÇERİK

Xbox Son Dakika Haberleri

Güncel Xbox Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika xbox haberleri de dahil olmak üzere xbox ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 90 video, 17 galeri ve 681 adet xbox haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 40 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

xbox İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel xbox haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Xbox Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni xbox haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son xbox haberlerini okuduktan sonra, Oyun Konsolları İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Xbox Hakkında

Xbox, Microsoft tarafından oluşturulan ve sahip olunan bir Xbox kumandası ve video oyunu markasıdır. Sırasıyla altıncı nesil video oyunu konsolları, yedinci nesil video oyunu konsolları ve sekizinci nesil video oyunu konsollarında çıkan üç video oyunu konsolu ile Microsoft tarafından geliştirilen bir dizi video oyun konsolunu temsil ediyor. Bu marka aynı zamanda uygulamaları (oyunlar), akış hizmetlerini, Xbox Live Marketplace, Xbox Live adına çevrimiçi bir hizmeti ve Xbox Game Studios adına geliştirme kolunu temsil ediyor. Marka ilk olarak ABD’de Kasım 2001’de orijinal Xbox konsolunun lansmanıyla tanıtıldı.

Orijinal cihaz, Atari Jaguar'ın 1996 yılında satışlarını durdurmasından sonra bir Amerikan şirketi tarafından sunulan ilk video oyun konsolu idi. Mayıs 2006'dan itibaren satılan 24 milyon birime ulaşmıştır. Microsoft'un ikinci konsolu olan Xbox 360, 2005 yılında piyasaya sürüldü ve Haziran 2014 itibarıyla 84 milyon adet sattı. Xbox One, Eylül 2014'te Çin'in piyasaya sürülmesiyle toplam 21 pazarda piyasaya sürüldü. Xbox 360 kumandası ve Xbox One kumandası da bu ürünlerin bir parçası idi.

Xbox hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Oyun Önerileriİkinci El Xbox
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim