Anlık Bildirim

Twitter kullanıcıları Bluesky'a akın etti: Kayıtlar durduruldu!

Elon Musk'ın ani kararlarından sonra Twitter'dan ayrılan kullanıcılar, soluğu Bluesky'da aldı. Yoğunluktan dolayı Bluesky'da yeni kullanıcı alımları durduruldu. 
twitter alternatifi bluesky'a yoğun ilgi Tam Boyutta Gör
Elon Musk’ın tweet görüntülemeye sınır getirmesinin ardından kullanıcılar en iyi alternatif olarak gördükleri Bluesky’a yöneldi. Davetiye ile kullanıcı kabul edilmesine rağmen Twitter’dan çok fazla kullanıcı akın etmiş olacak ki, performans sorunları yaşandı ve yeni kayıtlar geçici olarak durduruldu.

Rekor seviyede trafik!

Bluesky, Twitter’dan akın eden kullanıcıların yaşattığı performans sorunlarının çözmeye devam ederken kayıtların geçici olarak duraklatıldığı açıklamasında bulundu. Şu anda davetiye kodları çalışmıyor ve Bluesky durum sayfasında düşük performans yaşandığı belirtiliyor. Bluesky, rekor seviyede trafik aldı.

Mastodon da kullanıcı kazanıyor

Elon Musk, bir süredir Twitter’ın başında değil ancak yankı uyandıran kararlar alıp uygulamaya devam ediyor. Kayıtlı olmayan kullanıcılara tweetlerin gösterilmemesi, Blue aboneliği almayan kullanıcılara tweet görüntüleme sınırı, yeni getirilen kurallardan sadece birkaçı. Bu arada bir başka Twitter alternatifi olan Mastodon da kullanıcı sayısını artırdı; 1 günde 26.000’den fazla yeni hesap açıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim