Anlık Bildirim

Mark Zuckerberg, "Facebook Hikayeler" ile Snapchat’i bitirmek istiyor

Instagram Hikayeler özelliği ile Snapchat’i kopyaladığı gerekçesiyle yoğun eleştirilere maruz kalan Mark Zuckerberg, şimdi de Facebook Hikayaler’i hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Özellikle gençlerin oldukça aktif şekilde kullandıkları Snapchat’te yer alan "Hikayeler" ve çıkartmalar gibi temel özellikleri Instagram’a getirerek dikkatleri üzerine çeken Facebook, görünüşe bakılırsa eleştirilere kulaklarını tıkayarak Snapchat’i kopyalamaya devam ediyor.
Polonya ve İrlanda’da test edilmeye başlanan yeni özellik ile aynı Instagram Hikayeler’de olduğu gibi Facebook üzerinde de 24 saat sonra otomatik şekilde silinen video ve fotoğraf paylaşımları yapabilmek mümkün hale geliyor. Üstelik uygulama içerisinde birbirinden renkli ve eğlenceli filtreler de kullanılabiliyor.
Yine Instagram’daki gibi ana akış ekranına eklenen bölümde listelenecek hikayelere mesaj yoluyla cevap verebiliyorsunuz. Ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmeyen yenilikle Snapchat'in elindeki genç kullanıcı kitlesini kendi saflarına çekmek isteyen Facebook, bir türlü satın alamadığı uygulamadan "esinlenerek" yoluna devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce canlı yayın özelliğini hayata geçiren Instagram da böylelikle resmen Periscope'a da rakip olmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3295 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, snapchat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim