Uygulama ile Aç

MIUI 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar açıklandı

Abone Ol

Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi alacak Xioami, Redmi ve POCO telefonlarının listesi paylaşıldı. Yeni güncellemenin önümüzdeki Kasım ayında kullanıma sunulması bekleniyor.

Akıllı telefon sektörünün büyük isimlerinden Xiaomi, Android 13 tabanlı yeni nesil işletim sistemi MIUI 14’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda yeni güncellemenin kod tabanında gözükmesinin ardından, Xiaomiuı tarafından MIUI 14’e yükseltilecek telefonların bir listesi paylaşıldı.

Birçok modele veda ediliyor

Yeni sızıntılar, MIUI 14'ün resmi olarak Ağustos ayında tanıtılacağını ve Kasım ayında piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 13 serisi ile kullanıma sunulacağını gösteriyor. Bununla birlikte artırılmış işlevsellik ve yenilenmiş sistem uygulamalarına ev sahipliği yapacak yeni işletim sistemi, sistem optimizasyonunu MIUI 13'e göre önemli ölçüde iyileştirecek.

Ayrıca bkz.

WhatsApp, platformlar arası veri taşıma özelliğini kullanıma açtı

Xiaomiuı tarafından paylaşılan yeni liste, MIUI 14'ü destekleyen ve desteği kesilen Xiaomi, Redmi ve POCO modellerini içeriyor. Xiaomi cephesinden gelecek resmi açıklamalar ile beraber listede değişiklikler görebiliriz.

Xiaomi Cihazlar

Redmi Cihazlar

POCO Cihazlar

MIUI 14'e Uygun Olmayan Cihazlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
37 Yorumun Tamamını Gör