Uygulama ile Aç

15.000 Müşteri ile Türkiye'nin E-ticaret Yazılım Altyapısı Devi IdeaSoft

Advertorial Abone Ol

E Ticaret paketleri konusunda lider konumda olan ve E-Ticaret yazılım altyapısı denilince akla ilk gelen marka olan IdeaSoft, 15 bin eticaret sitesine destek veriyor!

Eğer e-ticarete atılmak istiyorsanız, müşterilerinize nasıl bir web sitesi sunduğunuz oldukça önemlidir. Bu bakımdan e-ticaret altyapı sağlayıcıları konusunda doğru bir seçim yapmak şart.

Doğru bir altyapı sağlayıcıdan hizmet alırsanız kullanıcı odaklı, hızlı, responsive bir e-ticaret sitesine sahip olabilirsiniz. Doğru altyapı tercihi birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Doğru kodlanan altyapılar Yandex, Bing ve Google’da daha iyi bir sıralama almaya yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra sitenize giriş yapan kullanıcılar için rahat ve modern bir arayüz sunması, satışlarınızın artmasını sağlayacaktır.

Bunlar profesyonel şekilde hazırlanan e-Ticaret altyapılarının sağladığı avantajlardan en önemlileridir. Bu konuda başarısını kanıtlayan ve binlerce kurumsal e-Ticaret sitesi tarafından tercih edilen IdeaSoft, bir e-Ticaret sitesinin ihtiyaç duyduğu tüm ögeleri barındırmaktadır.

Hizmetlerini değişen yazılım dünyasına uygun bir şekilde güncel olarak sunan IdeaSoft, e-ticaret sitelerinin verimli şekilde kullanılmasına olanak tanımaktadır.

Neden Hazır Altyapı?

E-Ticaret dünyasına yeni atılmayı planlayan markalar, hazır altyapı seçenekleriyle daha hızlı ve profesyonel şekilde sektöre girebilirler. Eğer e ticaret dünyasına atılmayı planlıyorsanız, kendinize “neden hazır altyapı?” Sorusunu sormanız muhtemel. Bunun yanıtını almak daha iyi kararlar verebilmeniz için oldukça önemli.

Altyapı seçimi her e-ticaret sitesi için ciddi bir ilk adım. Eğer hatalı seçim yaparsanız yoğun müşteri trafiğinin bir sonucu olarak yavaşlamalar, donmalar ve hatta site çökmeleri meydana gelebilir. Bu da müşteri memnuniyetinin azalmasına neden olur.

IdeaSoft tarafından sunulan hazır altyapı paketleri, binlerce ziyaretçiyi aynı anda kaldırabilecek yapıda ve güçtedir. Bunun yanı sıra e ticaret sitenizin hemen açılmasını istiyorsanız, IdeaSoft sizin için en doğru tercih olacaktır. Altyapılar daha önceden hazırlandığı için beklemeden sektöre adım atmanıza olanak tanır. E-Ticaret altyapı paketleri arasından size uygun olanı seçerek vakit kaybetmeden sektöre girebilir ve satış yapabilirsiniz.

Hızlı, kullanıcı odaklı ve arama motorları açısından doğru kodlamaya sahip olan altyapılar, her sektör için kullanıma uygundur. Çeşitli modüller ile geliştirilebilen bu altyapılar müşterilerin istedikleri ürünleri çok kısa süre içerisinde satın almalarını sağlamaktadır. Hız konusunda oldukça başarılı olan altyapılar sayesinde kullanıcılar beklemek zorunda kalmaz.

IdeaSoft oldukça kullanışlı  eticaret  altyapı paketleri sunmaktadır. E-Ticaret sitesi altyapısında gerekli olan tüm ögeler ve siteyi ziyaret eden kullanıcıların ihtiyaç duyacağı yapılar özenli bir şekilde hazırlanmakta ve paketler halinde sunulmaktadır. Bu paketler birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Hedef kitlenizin ve potansiyel müşterilerinizin isteklerini ve beklentilerini belirleyerek buna göre paket tercihi yapabilirsiniz.

Ancak bu paketler arasından hangisini seçerseniz seçin, sonrasında problemsiz bir şekilde bir üst pakete geçmeniz mümkün. Örneğin en düşük paketi seçseniz bile artık size yeterli gelmiyorsa, altyapı değişikliği için IdeaSoft ile iletişime geçmeniz yeterli. Bunun yanı sıra paketinize ek özellikler ekletebilir, farklı modüller ile kullanıcı deneyimini artırabilirsiniz.

Anahtar Teslim Web Siteleri

E ticaret siteleri gerek yerel gerekse global çapta insanlar tarafından yaygın bir şekilde kullanılmakta. Zira alışverişi evden yapmaya olanak tanıması, konfor alanından çıkmayan kişiler için oldukça pratiktir. Bu da firmalara büyük bir avantaj sağlamakta, büyük bir pazar hacmi oluşturmaktadır. E ticaretin getirdiği düşük maliyetlerden ve yüksek müşteri potansiyelinden yararlanarak, yüksek kar oranlarına ve cirolara ulaşmanız zor olmayacaktır.

Ancak henüz e-ticarete geçmemişseniz, ilk olarak bir web sitesi oluşturmanız gerekmektedir. Bunun için gerekli tüm modüllerin kurulması, alan adının belirlenmesi, kurumsal bir e-mail alınması gibi bazı işlemler gerekmekte.

Bunların her birini ayrı ayrı almak hem zaman kaybına hem de daha fazla maliyet oluşmasına neden olmakta. IdeaSoft tarafından sağlanan anahtar teslim e ticaret siteleri, bu bakımdan büyük bir avantaj sağlamaktadır. Çünkü daha uygun fiyata farklı gereksinimler bir bütün halinde sunulur. IdeaSoft paketlerinde aşağıda yer alan avantajlar da sağlamaktadır;

  1. Güvenlik
  2. Yedekleme
  3. Tasarım
  4. Ödeme altyapıları ve diğer yazılım özellikleri
  5. Alan adı
  6. Hosting
  7. E-mail

E-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, IdeaSoft ile iletişime geçebilirsiniz. IdeaSoft, sağladığı hizmet ve paketlerle profesyonel destek vermektedir.

IdeaSoft Teknik Desteği Nasıl?

E ticaret siteleri kurulduktan sonra bazı problemler meydana gelebilir. Bu bazen yoğun müşteri trafiği kaynaklı olurken bazen de kullanıcı hataları söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra sunucular kesintisiz çalıştığı için çok nadir de olsa bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Eğer bu gibi bir durum yaşanmışsa, en kısa sürede sorunun çözülmesi gerekir.

Dolayısıyla doğru bir altyapı seçmek kadar, birlikte çalıştığınız firmanın nasıl bir teknik destek sunduğu da önemlidir. IdeaSoft bu konuda 7/24 destek alabileceğiniz, iletişim kurabileceğiniz ve çözüm arayabileceğiniz kanallara sahip.

IdeaSoft Altyapıları SEO Uyumlu Mu?

Günümüzde internet dünyasında milyonlarca web sitesi mevcut. Dolayısıyla bunların arasından sıyrılarak kendinizi göstermeniz, müşterilerinize ulaşmanız gerekmekte. Her ne kadar bu çok kolay gibi dursa da aslında oldukça zor.

Bu bakımdan SEO uyumlu bir web sitesi hazırlamak önemli. Bu sadece bloglar için değil e ticaret sitelerinden haber sitelerine kadar her türlü site için geçerli. E-ticaret sitesinin altyapısının SEO uyumlu olması, bu bakımdan size öne geçme fırsatı tanıyacaktır.

Bunun farkında olan IdeaSoft, hangi altyapı paketini seçerseniz seçin size SEO uyumlu bir şekilde sunmaktadır. Bu sayede Google, Yandex, Bing ve diğer arama motorlarında daha üst sıralarda çıkmanıza, sitenizi daha verimli bir şekilde kullanıp müşterilerinizi arttırmanıza olanak tanımaktadır.

Tüm bunların dışında mobil uyumlu yapıları, kişiye özel çözümleriyle de IdeaSoft, size en iyi e ticaret tecrübesini yaşatacaktır.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör