Uygulama ile Aç

Instagram Profilinize Bakan Kişileri Gösteren Site

Advertorial Abone Ol

"Instagram profilime kim baktı" diye mi merak ediyorsunuz? İşte Instagram profilinize bakanları gösteren ve Instagram gizli hesap görüntülemeyi sağlayan o site:

Instagram hesabı kullanıyor ve profilinize bakan kişileri görüntülemek istiyorsanız Stalk.to üzerinden güvenle işlem alabilirsiniz.

Instagramda Gizli Profilleri Görüntüleyin!

Instagramda gizli profilleri görüntüleme için ücretsiz deneme hesabı açabilirsiniz. Stalk.to gizli profilleri görüntüleme üzerine kurulu bir sistem olmasa da yüksek güvenlikli anonim vekil kullanıcı hizmeti üzerinden gizli profilleri görüntüleyebilir, profilinizi ziyaret edenleri, sizi takipten çıkanları, sizin takip ettiğiniz ancak sizi takip etmeyen kişileri ve bütün profilleri görüntüleyebilirsiniz. Ücretsiz deneme hesabı açarak hizmetler hakkında bilgi sahibi alabilirsiniz. Ücretsiz deneme hesabı açarken Stalk.to sadece İnstagram hesabınıza erişim sağlar. Bu nedenle bazı noktalarda şüpheli işlem uyarısı alabilirsiniz. Bu durum güvenlik ağından ötürüdür ve herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

Gizli profilleri görmek ve hesabınızla ilgili işlemler almak için kullanıcı adı ve şifreniz ile Instagram profilinize giriş yapmanız yeterlidir. Profilinizi inceleyen veya görmek istediğiniz hesapları görmek ile ilgili aranızdaki tek engel budur. Hesabınıza stalk.to üzerinden giriş yaparak anında dilediğiniz içeriğe ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

İnstagram hesap dondurma nasıl yapılır?

Instagram Sizi Takip Etmesin!

Instagram’da yaptığınız her hareket Instagram tarafından kayıt altına alınır. Stalk.to bunu engeller ve istediğiniz profili istediğiniz zaman görüntüleyebilmenizi sağlar. Takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini izlediğinize dair kendilerine bildirim gitmemesini istiyorsanız hikayeleri izlediğinizde takip edilemez olursunuz. Bu durumda karşı taraf hikayelerinizi izlediğinizi göremez. Gizli hayranlarınız var ise veya profilinizi haberiniz olmadan stalk yapan herkesten haberdar olabilirsiniz. Gizli hayranlarınızı tespit ederek profilinize giriş yaptığı zamanı dilediğiniz zaman görebilirsiniz. Birisi sizi takipten çıktığında hemen bildirim alırsınız.

Instagram Hesabınızın Kontrolü Sizde Olsun

Instagramda gizli profilleri görüntüleme için stalk.to hesabı açmanız yeterlidir. Bu uygulamayı kullandığınızda birisi sizi takipten çıktığında otomatik olarak bildirim alırsınız ve sizi takip etmeyen kişileri de uygulama üzerinden hesabınızdan takibinizi kaldırabilirsiniz. Ayrıca bu uygulamanın en iyi kısmı ise siz herkesin profilini takip etmeden de görebilirken kimse sizin profilinizi göremez.

Hesabınız uygulama üzerinden güvenlidir ve sizin adınıza herhangi bir hesabı takip etmez, beğeni atmaz veya kullanım amacı dışında hareket etmez. Bu alanda güvenilirdir. Gizlilik sözleşmesi gereği en iyi gizlilik detaylarını sunan firma artık çok daha güvenli ve çok daha işlevseldir. Herhangi bir sorun yaşamanız halinde canlı destek ekibine anında ulaşarak yardım alabilirsiniz. Canlı destek ekibi üzerinden ayrıca yapmak istediğiniz işlemlerle ilgilide merak ettiğiniz herhangi bir sorunuz var ise yazarak anında bilgi alarak güvenle ve hızlı iletişim kurulur. Şifreleme algoritması üzerinden bu hesap üzerinden aldığınız hiçbir işlem için güvenlik açığı oluşturulmaz.

SSL sertifikası ve gelişmiş şifreleme algoritmaları kullanılır. Bu yüzden Stalk.to’yu kullandığınız için hesabınıza kötü niyetli kişilerin eline geçmez ve herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz. Stalk.to giriş yaptığınızda üst düzey güvenlik algoritması üzerinden şifreniz saklanır. Ayrıca düzenli olarak taramalarda yapıldığı için dışarıdan kötü niyetli bir uygulama üzerinden de etkisi söz konusu değildir.

Ayrıca bkz.

İnstagram hesap silme nasıl yapılır?

Instagram için Geliştirilen SMAP Algoritması

Instagramda bütün profilleri görüntüleme için Stalk.to tarafından geliştirilmiş SMAP algoritması yüksek güvenlikli vekil kullanıcı ağı algoritmasıdır. Bu sayede Stalk.to üzerindeki diğer kullanıcılar üzerinden Instagram’da gezinirsiniz. Stalk.to’ya katılmak oldukça basittir. Instagram hesabınız ile Stalk.to’ya giriş yapın ve ardından hesabını görmek istediğiniz profil adını aratın. İşte bu kadar. Tüm hesaplarını görebileceğinizin garantisi yoktur ancak geniş ve güçlü algoritması sayesinde dilediğiniz hesapları gizlice görüntülemek için kullanabilirsiniz.

İnstagramda gizli profilleri görüntüleme yapılması için ücretli abonelikler oluşturarak daha fazla hizmet alabilirsiniz. Ödemeler güvenli ödeme üzerinden gerçekleştirilir ve Stripe destekli ödeme yöntemleri ile anında ödeme gerçekleştirilir. Siz profilinize bakan, inceleyen kişileri görebilir görmek istediğiniz ve takip etmediğiniz kapalı profilleri de inceleyebilirken firma yetkilileri ile görüşerek dilerseniz hesabınızı diğer profillerin görmemesi için gizleyebilirsiniz.

Bu uygulamada güvenlik için tüm detaylar sağlanırken gerçekleştirmek istediğiniz işlemler kullanıcının özgürlük alanındadır. Dilediğiniz zaman dilediğiniz kişinin Instagram hesabını stalklamak için fırsatları yakalayabilirsiniz.

https://stalk.to

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş