Anlık Bildirim

Google'ın rakibi You.com artık aramada ChatGPT tarzı bir sohbet robotu sunuyor

Geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan You.com arama motoru Google'da bile olmayan bir özelliğe sahip oldu. Artık aramada kullanıcılara ChatGPT gibi bir sohbet robotu sunuluyor.
You.com artık aramada ChatGPT tarzı bir sohbet robotu sunuyor Tam Boyutta Gör
Google'a rakip olması için tasarlanan You.com arama motoru geçtiğimiz yıl çok fazla gürültü koparılmadan kullanıma sunulmuştu. You.com şimdi de Google'da bile olmayan bir özelliğe sahip oldu: Kullanıcılara aramalarda ChatGPT'ye benzer yerleşik bir sohbet robotu eşlik ediyor.

Kendisine yöneltilen sorulara internetten topladığı bilgilere dayanarak benzersiz yanıtlar verebilen sohbet robotu henüz beta aşamasında. Doğal olarak bazı sorulara hatalı yanıtlar verebiliyor. Ancak Türkçe dil desteği de bulunan sohbet robotunun genel anlamda iyi bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz.

You.com artık aramada ChatGPT tarzı bir sohbet robotu sunuyor Tam Boyutta Gör

İnterneti önemli ölçüde değiştirebilir

You.com'un sohbet botu işlevsellik bakımından ChatGPT'nin gerisinde. Henüz kod yazamıyor veya makale üretemiyor fakat serbest stilde küçük metinler yazabildiğini belirtelim. Sistemin ChatGPT'yi temel alıp almadığı ise belli değil.

Şu an için ChatGPT ve You.com, yapay zekanın geleceğinin nasıl şekilleneceğine dair ilgi çekici gösterimler olarak varlığını sürdürüyor. Bu tarz teknolojiler uzun vadede interneti önemli ölçüde değiştirebilir.

Kaynakça https://you.com/ https://www.cnet.com/tech/services-and-software/search-engine-you-com-launches-chatgpt-style-chatbot/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11050 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, sohbet botu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim