Uygulama ile Aç

Acer ilk Ryzen 7000 Mendocino işlemcili dizüstü bilgisayarını sunar

Abone Ol

Acer Aspire 3 dizüstü modeli maliyete odaklı yeni Ryzen 7000 Mendocino APU işlemcileri ile gündelik kullanım için hazırlandı. Acer Aspire 3 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

AMD’nin Eylül ayında duyurduğu biraz daha maliyete yönelik yeni 6nm Ryzen 7000 Mendocino APU ailesi yavaş yavaş ilk modellerde boy göstermeye başladı. Acer Aspire 3 firmanın ilk Mendocino tabanlı dizüstü bilgisayarı oldu.

Acer Aspire 3 özellikleri ve fiyatı

Ryzen 7020 isimlendirmesine sahip olan işlemcilerde 4 adet Zen 2 çekirdeği ve 128 birimli RDNA 2 grafikler yer alıyor. Athlon modelinde 2 adet çekirdek yer alırken 12 çekirdekli bir amiral gemisi de üst seviyede kendisine yer bulacak. Amiral gemisi hariç biraz daha gündelik işlere yönelik bir seri denebilir.

Ayrıca bkz.

AMD Mendocino APU modelleri detaylanıyor

Acer Aspire 3 modeli AMD Ryzen 3 7320U işlemci ile geliyor. 15.6 inçlik Full HD IPS ekran yanında 8GB LPDDR5 RAM ve 128GB NVMe SSD depolama mevcut. Wi-Fi 6 2x2 teknolojisi ile daha verimli bağlantılar sağlanırken gürültü engellemeli HD ön kamera, daha iyi soğutma sistemi, 3 adet USB portu, Windows 11 Home S şeklinde diğer özellikler mevcut. Yeni Acer Aspire 3 modeli 400$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör