Uygulama ile Aç

Amazon Prime Video Üyelik İptali

Advertorial Abone Ol

Amazon Prime Video Üyeliğini iptal etmek basit bir işlemdir. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz ve iptal işlemi hemen geçerli olur.

Amazon Prime Video Üyeliğini iptal etmek basit bir işlemdir. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz ve iptal işlemi hemen geçerli olur. İptal ettiğinizde, gelecekteki herhangi bir üyelik ücreti için ücretlendirilmezsiniz ve artık Amazon Prime Video akış hizmetlerine veya avantajlarına erişiminiz olmaz.

Amazon Prime Video Üyeliğinizi iptal etmeyi seçerseniz, ilişkili tüm indirmelerin de hesabınızdan kaldırılacağını ve kurtarılamayacağını unutmamak önemlidir. Üyeliğiniz süresince yaptığınız tüm dijital video satın alımları da üyelik sona ermeden önce indirilmelidir; aksi takdirde, iptal işleminden sonra artık Kitaplığınızda görünmezler.

Amazon Prime Video Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Artık bir Amazon Prime Video üyeliğine sahip olmak istemiyorsanız, üyeliğinizi iptal etmenin birkaç yolu vardır. Aşağıda, durumunuza uygun olanı kolayca bulabilmeniz için farklı seçenekleri inceleyeceğiz.

Bu kılavuzun Amazon Prime video üyelik iptali konusunda farklı yolları açıklamakta yardımcı olduğunu umuyoruz. Size uygun daha iyi bir video izleme hizmeti bulmanız konusunda başarılar dileriz!

Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime, Amazon tarafından sunulan abonelik tabanlı bir hizmettir. Uygun ürünlerde iki günlük ücretsiz kargo, video ve müzik akışı hizmetlerine erişim, dijital satın alımlarda indirimler ve sınırsız fotoğraf depolama gibi çeşitli avantajlara ve hizmetlere erişim sunar. Amazon Prime üyeliği ile kolaylıkla alışveriş yapabilir, zamandan ve paradan tasarruf edebilir, filmler ve TV şovları gibi eğlence seçeneklerinin keyfini çıkarabilir, fırsatlara erken erişim sağlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. İster en yeni teknolojik aletleri arıyor olun, ister sadece hızlı bir şekilde teslim edilen bazı temel ev eşyalarına ihtiyacınız olsun, Amazon Prime ihtiyacınız olanı almanızı kolaylaştırır. Kaydolmak çok basit. Tek yapmanız gereken çevrimiçi olarak veya mobil uygulama aracılığıyla ücretsiz bir hesap oluşturmak.

Amazon Prime Avantajları Nelerdir?

Amazon Prime'ın avantajları çok sayıda ve çeşitlidir. Üyelik ile iki milyondan fazla şarkıya, binlerce film ve TV şovuna, milyonlarca ürün için iki günlük ücretsiz kargoya, sınırsız fotoğraf depolama alanına, özel fırsatlara ve indirimlere ve daha birçok avantaja erişebilirsiniz. Kullanımı da kolaydır; sadece bir Amazon hesabı oluşturun ve hizmete kaydolun. İşte Amazon Prime kullanmanın başlıca avantajlarından bazıları:

Bunlar Amazon Prime üyesi olmanın getirdiği avantajlardan sadece birkaçıdır. Yapay Zeka internet sitesinde Amazon Prime hakkında birkaç farklı bilgi daha bulunuyor olabilir.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş