Anlık Bildirim

Amazon Prime Video Üyelik İptali

Amazon Prime Video Üyeliğini iptal etmek basit bir işlemdir. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz ve iptal işlemi hemen geçerli olur.                                           

Amazon Prime Video Üyelik İptali Tam Boyutta Gör

Amazon Prime Video Üyeliğini iptal etmek basit bir işlemdir. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz ve iptal işlemi hemen geçerli olur. İptal ettiğinizde, gelecekteki herhangi bir üyelik ücreti için ücretlendirilmezsiniz ve artık Amazon Prime Video akış hizmetlerine veya avantajlarına erişiminiz olmaz.

Amazon Prime Video Üyeliğinizi iptal etmeyi seçerseniz, ilişkili tüm indirmelerin de hesabınızdan kaldırılacağını ve kurtarılamayacağını unutmamak önemlidir. Üyeliğiniz süresince yaptığınız tüm dijital video satın alımları da üyelik sona ermeden önce indirilmelidir; aksi takdirde, iptal işleminden sonra artık Kitaplığınızda görünmezler.

Amazon Prime Video Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Artık bir Amazon Prime Video üyeliğine sahip olmak istemiyorsanız, üyeliğinizi iptal etmenin birkaç yolu vardır. Aşağıda, durumunuza uygun olanı kolayca bulabilmeniz için farklı seçenekleri inceleyeceğiz.

  • Prime Video Web Sitesi Üzerinden İptal: Amazon Prime Video üyeliğinizi iptal etmenin en hızlı ve en kolay yolu doğrudan web sitelerine gitmektir. Ana sayfalarında hesabınıza giriş yaptıktan sonra, "Ayarlar ve Hesap Ayrıntıları" menüsü altındaki "Üyeliğimi Yönet" seçeneğine tıklayın. Buradan "Üyeliği İptal Et" seçeneğini seçin ve tamamlanana kadar verilen adımları izleyin.
  • Amazon Uygulaması üzerinden iptal edin: Bir cihazda Amazon uygulaması yüklüyse, üyeliğinizi buradan kolayca iptal edebilirsiniz. Öncelikle uygulamayı açın ve sağ üst köşeden "Hesaplar ve Listeler "i seçin. Ardından "Ayarlar "a gidin, aşağı kaydırın ve "Prime Üyeliğini Yönet "i seçin, ardından bu sayfanın altındaki 'Üyeliği Sonlandır'ı seçin. Bu, iptal işlemini onaylamanız için sizi birkaç adımdan geçirecektir. İşlem tamamlandığında, aboneliğiniz artık aktif olmayacaktır.
  • Telefonla İptal Etme: Yukarıdaki yöntemlerden hiçbiri sizin için bir seçenek değilse, iptal etmek için 1-888-280-4331 numaralı telefondan Amazon'un Müşteri Hizmetlerini de arayabilirsiniz prime Video üyeliğinizi. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi, hesabınızla ilgili birkaç ayrıntıyı doğruladıktan sonra aboneliğinizi iptal etmenize yardımcı olacaktır.

Bu kılavuzun Amazon Prime video üyelik iptali konusunda farklı yolları açıklamakta yardımcı olduğunu umuyoruz. Size uygun daha iyi bir video izleme hizmeti bulmanız konusunda başarılar dileriz!

Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime, Amazon tarafından sunulan abonelik tabanlı bir hizmettir. Uygun ürünlerde iki günlük ücretsiz kargo, video ve müzik akışı hizmetlerine erişim, dijital satın alımlarda indirimler ve sınırsız fotoğraf depolama gibi çeşitli avantajlara ve hizmetlere erişim sunar. Amazon Prime üyeliği ile kolaylıkla alışveriş yapabilir, zamandan ve paradan tasarruf edebilir, filmler ve TV şovları gibi eğlence seçeneklerinin keyfini çıkarabilir, fırsatlara erken erişim sağlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. İster en yeni teknolojik aletleri arıyor olun, ister sadece hızlı bir şekilde teslim edilen bazı temel ev eşyalarına ihtiyacınız olsun, Amazon Prime ihtiyacınız olanı almanızı kolaylaştırır. Kaydolmak çok basit. Tek yapmanız gereken çevrimiçi olarak veya mobil uygulama aracılığıyla ücretsiz bir hesap oluşturmak.

Amazon Prime Avantajları Nelerdir?

Amazon Prime'ın avantajları çok sayıda ve çeşitlidir. Üyelik ile iki milyondan fazla şarkıya, binlerce film ve TV şovuna, milyonlarca ürün için iki günlük ücretsiz kargoya, sınırsız fotoğraf depolama alanına, özel fırsatlara ve indirimlere ve daha birçok avantaja erişebilirsiniz. Kullanımı da kolaydır; sadece bir Amazon hesabı oluşturun ve hizmete kaydolun. İşte Amazon Prime kullanmanın başlıca avantajlarından bazıları:

  • Ücretsiz Kargo: Prime üyesi olarak, Amazon web sitesinden veya uygulamasından sipariş verirken uygun ürünlerde iki günlük ücretsiz kargo alırsınız. Bu, ek kargo ücreti olmadığı için çevrimiçi alışveriş yaparken zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar!
  • Müzik Kütüphanesi: Üyeliğinizle birlikte bir kütüphaneye erişiminiz olur çeşitli türlerden iki milyondan fazla şarkı. En sevdiğiniz parçaları hareket halindeyken dinleyebilir veya çevrimdışı dinlemek için indirebilirsiniz.
  • Filmler ve TV Şovları: Prime üyeleri, çevrimdışı izlemek için izleyebilecekleri veya indirebilecekleri binlerce film ve TV şovuna erişebilir. Bunlar arasında gişe rekorları kıran en yeni Hollywood filmlerinin yanı sıra klasik filmler, belgeseller ve daha fazlası yer alıyor.
  • Özel Fırsatlar: Amazon Prime ile elektronik, ev aletleri, giyim, kitap, oyuncak ve daha fazlası gibi ürünlerde özel indirimler elde edersiniz. Böylece online alışveriş yaparken tasarruf edebilirsiniz!
  • Yıldırım Fırsatlarına Erken Erişim: Prime üyeleri, üye olmayanlara sunulmadan önce belirli yıldırım fırsatlarına özel erişime sahiptir. Bu çeşitli türlerden iki milyondan fazla şarkı. En sevdiğiniz parçaları hareket halindeyken dinleyebilir veya çevrimdışı dinlemek için indirebilirsiniz.
  • Filmler ve TV Şovları: Prime üyeleri, çevrimdışı izlemek için izleyebilecekleri veya indirebilecekleri binlerce film ve TV şovuna erişebilir. Bunlar arasında gişe rekorları kıran en yeni Hollywood filmlerinin yanı sıra klasik filmler, belgeseller ve daha fazlası yer alıyor.
  • Özel Fırsatlar: Amazon Prime ile elektronik, ev aletleri, giyim, kitap, oyuncak ve daha fazlası gibi ürünlerde özel indirimler elde edersiniz. Böylece online alışveriş yaparken tasarruf edebilirsiniz!
  • Yıldırım Fırsatlarına Erken Erişim: Prime üyeleri, üye olmayanlara sunulmadan önce belirli yıldırım fırsatlarına özel erişime sahiptir. Bu elektronik ve ev eşyaları gibi çeşitli ürünlerde sınırlı süreli fırsatlar.
  • Ücretsiz Twitch Prime: Üye olduğunuzda oyun içi ganimet, reklamsız izleme ve daha fazlası gibi özel Twitch içeriklerine erişin!
  • Alexa Alışveriş Avantajları: Bir Amazon Echo cihazı ve Prime üyeliğinizle, sesli arama ile ürünleri daha hızlı bulabilirsiniz. Ayrıca, Alexa ile alışveriş yaparken belirli ürünlerde özel indirimler elde edersiniz.

Bunlar Amazon Prime üyesi olmanın getirdiği avantajlardan sadece birkaçıdır. Yapay Zeka internet sitesinde Amazon Prime hakkında birkaç farklı bilgi daha bulunuyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim