Uygulama ile Aç

Apple, iPhone 14 ekran tedariği için BOE ile anlaştı

Abone Ol

Apple'ın Çinli ekran üreticisi BOE ile bir anlaşma yaptığı bildiriliyor. Çin basınında yer alan bilgilere göre BOE, standart iPhone 14 modeli için ekran üretecek.

Apple'ın Çinli ekran üreticisi BOE ile bir anlaşma yaptığı bildiriliyor. Basına yansıyan haberlere göre iki şirket arasında yapılan sözleşme standart iPhone 14 versiyonunda kullanılacak OLED ekranları kapsıyor. BOE, toplam ekran siparişinin %15-25'ini oluşturacak şekilde 30-50 milyon adet arasında üretim yapacak.

Ayrıca bkz.

Avrupa Parlamentosu tek tip şarj girişi önerisini onayladı

BOE sadece 6.1 inçlik paneller tedarik edecek. Daha büyük iPhone 14 Max ve iPhone Pro ikilisi, LG ve Samsung tarafından üretilen ekranları kullanacak. Bununla birlikte şirketin Apple ile ilişkilerini güçlendirme yönünde bazı adımlar atacağı söyleniyor.

iPad ve Macbook'lar için OLED ekran tedarik edecek

BOE'nin gelecekteki iPad ve Macbook'lar için OLED paneller tedarik etmeye hazırlandığı yönünde raporlar var. Çinli ekran üreticisi Apple'ın sözleşme gereksinimlerini karşılamak için Siçuan eyaletindeki B16 tesisini genişletecek ve gerekli sayıda OLED panel üretmek için yeterli kapasiteyle donatacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
12 Yorumun Tamamını Gör