Uygulama ile Aç

ASRock’tan kasa içerisine LCD ekran

Abone Ol

Masaüstünde ikinci bir monitör için yeri olmayan kullanıcılara yönelik olarak ASRock tarafından kasa içi ekran geliştirildi. Ekran yan kısma entegre edilebiliyor.

Genelde ikinci ekranlar monitör, akıllı telefon, tablet veya dizüstü yanına çeşitli işleri aktarmak için kullanılıyor. ASRock ise insanların kasa içerisinde de bir LCD ekrana ihtiyacı olabileceğini düşünmüş.

ASRock kasa ekranı

ASRock daha önce eDP bağlantısı bulunan anakartlarını tanıtmış ancak çok yaygın olmayan bu bağlantının ne işe yaradığı anlaşılamamıştı. Bu hafta firma eDP üzerinden kasa içerisine entegre edebileceğiniz bir LCD ekran duyurdu. Ekranı kasanın yan kısmına taktıktan sonra üzerine şeffaf paneli yerleştirmeniz gerekiyor.

Ayrıca bkz.

GeForce RTX 4090 kartları ile ilgili yeni karar

13.3 inçlik IPS LCD ekran Full HD çözünürlüğünde ve 60Hz tazeleme hızına sahip. 300 nit parlaklık ile ortalama bir kullanım tecrübesi sunuyor. 300.26 x 193.01 mm ölçülerinde olan panel ASRock Z790 LiveMixer, Z790 Pro RS/D4, Z790M-ITX WiFi, Z790 Steel Legend WiFi, Z790 PG Lightning, Z790 Pro RS, Z790 PG Lightning/D4, H610M-ITX/eDP ve B650E PG-ITX WiFi anakartlar ile uyumlu.

Ekran önemli istatistikleri gösterdiği gibi ikinci ekran olarak da kullanılabiliyor. Özellikle masaüstüne ikinci monitör eklemek istemeyenler için alternatif bir çözüm olabilir. ASRock henüz kasa ekranının fiyatını açıklamadı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş