Uygulama ile Aç

İş Bankası'nda erişim problemi yaşanıyor

Türkiye İş Bankası'ndaki erişim problemi nedeniyle müşteriler POS cihazlarından alışveriş yapamıyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı servislerina bağlanamıyor.

Türkiye İş Bankası müşterileri şu sıralar mobil uygulamaya ve internet bankacılığına girişte problem yaşıyor. Türkiye İş Bankası sunucularındaki erişim problemi nedeniyle kartlı alışverişlerde ve internet hizmetlerinde sorun yaşanıyor.

İş Bankası mobil uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar, “Teknik nedenlerden dolayı işleminize devam edemiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.” hatası ile karşılaşıyor. Bankadan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ayrıca bkz.

Rekabet Kurumu'nun Martı'ya soruşturması sonuçlandı

Erişim problemi POS cihazlarını da etkiliyor. Kartlı alışveriş yapmak isteyen müşteriler ödeme gerçekleştiremiyor. Twitter'da "İş Bankası" hakkında çok sayıda tweet atılıyor. Şu anda Türkiye gündeminde 19. sırada yer alıyor.

İş Bankası'ndan açıklama: Sorun giderildi

İş Bankası, sosyal medya hesaplarından açıklama yayınlayarak 1 saat süren kesintinin giderildiğini ve tüm sistemlerin hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Bankanın açıklaması şöyle:

"Bankamızın bilgi işlem sisteminde yaşanan bir sorun nedeniyle saat 12:45 ve 13:55 arasında hizmetlerimizde kesintiler yaşanmıştır. Sorun 13:55 itibarıyla giderilmiş olup, yaşanan aksaklık nedeniyle müşterilerimizden özür dileriz."

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör