Uygulama ile Aç

Öğrenciler ve basit ofis işleri için dizüstü bilgisayar tavsiyeleri

Abone Ol

Dizüstü bilgisayar seçimlerinde birçok kriter ön plana çıkıyor. Bu yazımızda öğrencilerin tercih edebileceği ve basit ofis işlerini yerine getirebilecek dizüstü bilgisayarları derledik.

Öğrenciler tarafından tercih edilebilecek ve basit ofis işlerinin yerine getirmeye yardımcı olabilecek dizüstü bilgisayarlar, video konferans görüşmelerinde ses ve görüntü netliğiyle birlikte uzun pil ömürleriyle ön plana çıkıyor. Farklı bağlantı noktalarına sahip olmaları ayrı bir kriter oluştururken bilgisayarların, dayanıklılık özellikleri de uzun süre kullanılabilirlik adına önemli bir karar verme parametresi olarak dikkat çekiyor. Bu bağlamda aşağıda öğrenciler ve basit ofis işleri için tercih edilebilecek 6 farklı dizüstü bilgisayara yer verildi.

Dell Vostro 3400 FB15W4256N

Dell Mobil Connect özelliğiyle dizüstü bilgisayar, birçok Android ve iOS cihaza aynı anda bağlanabilmeye olanak tanıyor. Hızlı şarj özelliğine sahip olan ürün, 1 saatlik şarj ile %80 doluluk oranına ulaşabiliyor. Bilgisayar, tek dokunuşla kolay ve güvenli bir şekilde oturum açmaya olanak tanıyan bir parmak izi sensörüne de sahip.

Ürüne gitmek için tıklayınız

HP 250 G8

USB Type-C, RJ-45 ve HDMI bağlantı noktalarıyla HP 250 G8, yeterli seviyede iş gereksinimlerini karşılayabiliyor. Kullanıcılar, HP HD kamera ile video konferanslarda hem karanlık hem de aydınlık ortamlarda net görüntüler sağlayabiliyorlar. Ayrıca sesler için HP Gürültü Azaltma özelliği de sunuluyor.

Ürüne gitmek için tıklayınız

Lenovo IdeaPad 5

IdeaPad 5, web kamerasını kapatabilen bir sürgüye sahip. Güç düğmesine entegre parmak izi okuyucu, kullanıcının biyometrik doğrulamasıyla bilgisayarı uyandırmasına olanak tanıyor. Cihaz, ince çerçeveli ekran ve USB-C bağlantı noktası sunuyor.

Ürüne gitmek için tıklayınız

Acer Aspire 3 A315-57G

Acer BlueLightShield teknolojili mavi ışık filtresi, gözleri yormadan uzun süreli kullanımlara olanak tanıyor. 9 saate kadar pil ömrü sunan Acer Aspire 3, optimize edilmiş dijital web kamerası ve mikrofonu sayesinde video konferanslarda kullanıcıya net bir deneyim sağlıyor.

Ürüne gitmek için tıklayınız

Casper Nirvana X500.1021-8V00X-G-F

Anti-Glare ekranı ile gözlerin yorulmasına engel olan bilgisayar, özel alaşım gövdesiyle ultra sağlamlık ve yüksek dayanıklılık sunuyor. Cihaz, 10 saate kadar pil ömrü sunarken diğer modellere oranla %60'a varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Ürüne gitmek için tıklayınız

ASUS X515FA-EJ053T

178° görüntüleme açısı ve mat parlama önleyici kaplamaya sahip bilgisayar, USB-C 3.2, USB 3.2 Type-A ve USB 2.0 bağlantı noktalarıyla beraber bir HDMI çıkışı ve bir microSD kart okuyucu bulunduruyor.

Ürüne gitmek için tıklayınız



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
34 Yorumun Tamamını Gör