Anlık Bildirim

Fitbit, bu yıl PC senkronizasyon desteğini sonlandıracak

Fitbit, yeni bir destek sayfası bildirimiyle bu sonbaharda Fitbit Connect uygulamasını kaldıracağını ve bu bağlamda bilgisayara senkronizasyonu desteğini sonlandıracağını duyurdu.

Fitbit, bu yıl PC senkronizasyon desteğini sonlandıracak Tam Boyutta Gör

Fitbit, bir destek sayfası aracılığıyla ortaya çıkanlara göre bilgisayar senkronizasyonu desteğini sonlandırıyor. Desteğin sonlanmasıyla kullanıcılar, bilgisayarları aracılığıyla cihazlarına müzik aktarma desteğini de kaybetmiş olacaklar.

Destek sonu için tarih belli oldu

İlk olarak 9to5Google tarafından tespit edilen destek sayfasıyla Fitbit, 13 Ekim 2022'de Fitbit cihazı bilgisayardaki Fitbit Connect uygulamasıyla senkronize etme seçeneğini kaldıracaklarını duyurdu. Şirket, verilerini aktarmaları için kullanıcılara Android ve iOS'ta Fitbit uygulamasını kullanmalarını söylüyor.

Ayrıca desteğin sonlandırılmasıyla kullanıcıların şarkıları çevrimdışı oynatma için giyilebilir cihaza aktarma imkanı da kısıtlanıyor. Konuya dair destek sayfasındaki açıklamada: "13 Ekim 2022'de çalma listelerini bilgisayarınız aracılığıyla Fitbit saatinize aktarma seçeneğini kaldırıyoruz. Deezer uygulaması ve Pandora uygulamasıyla saatinizde depolanan kişisel müziği çalmaya ve saatinize müzik aktarmaya devam edebilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim