Uygulama ile Aç

OPPO Reno 9 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Abone Ol

Çinli teknoloji devi Oppo çok yakında Reno 9 serisi akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkacak. Şirket Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ modellerinin tanıtım tarihini resmen açıkladı.

Oppo markası çok sayıda söylenti ve sızıntının ardından Reno 9 serisi akıllı telefonların yakında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Çinli üretici tarafından yayınlanan resmi posterlere göre yeni seri 24 Kasım'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

Ayrıca bkz.

iPhone 14'ün kamerası DxOMark sıralamasında ilk 10'a giremedi

Daha önce açıklandığı gibi yeni seri Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ modellerini içerecek. Standart ve Pro versiyonları için çift arka kameradan bahsediliyor. 9 Pro+ varyantı ise üç sensörlü bir arka kamera sistemi ile karşımıza çıkacak.

Oppo Reno 9 serisiyle ilgili bilinenler

Akıllı telefonların 120 Hz destekli 6.7 inç Full HD+ OLED ekranlara sahip olması bekleniyor. Reno 9 modeli Snapdragon 778G platformunu temel alacak. Reno 9 Pro'nun ise MediaTek'in Dimensity 8100-Max işlemcisinden güç alacağı bildiriliyor.

Amiral gemisi Reno 9 Pro+ modeli üst düzey Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olacak. Oppo'nun yeni akıllı telefonlarıyla ilgili internete sızdırılan bu bilgilerin doğru olup olmadığını görmek için 24 Kasım'a kadar beklememiz gerekecek.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş