Uygulama ile Aç

Pokémon UNITE oynayanlara Zoroark ve Sableye hediye ediyoruz

Abone Ol

En popüler oyun serilerinden Pokémon'un mobil oyunu Pokémon UNITE oynayanlara güzel bir hediyemiz var. 5 kişiye Zoroark ve Sableye hediye ediyoruz.

Pokémon şüphesiz oyun dünyasının en popüler serilerinden birisi. Her geçen yıl da bu seriye dahil olan yeni oyunlar görüyoruz. En son çıkan Pokémon oyunlarından biri olan Pokémon UNITE'i oynayanlar için ise güzel bir haberimiz var.

Ayrıca bkz.

Süper bilgisayar Dünya’nın ikonik fotoğrafını tekrar canlandırdı

Zoroark ve Sableye hediye

Oyunun önemli karakterlerinden Zoroark ve Sableye'ı deneyimleyebilmeniz için sizlere toplamda 5 adet Zoroark ve Sableye kodu hediye edeceğiz. Bu hediyeye sahip olmak için yapmanız gereken sitemize üye olup bu konunun altına herhangi bir yorum atmak. 11 Aralık saat 23:59'a kadar bu konunun altına yorum atanlardan 5 kişiye hem Zoroark hem de Sableye kodu göndereceğiz.

Eğer daha önce Pokémon UNITE oynamadıysanız da bu kodlar sizin için iyi bir fırsat diyebilirim çünkü her iki Pokémon'un da önemli. Oyun hakkında detaylı bilgiyi ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.pokemon.pokemonunite

https://apps.apple.com/us/app/pokémon-unite/id1512321575

Pokémon’un ilk 5’e 5 takım tabanlı stratejik savaş oyununda takımınızla rakibinizi alt edin!

Dünyanın dört bir yanından Aeos Adası’na gelen Eğitmenlerle birlikte Unite Maçlarına katılın! Unite Maçlarında Eğitmenler 5’er kişilik takımlar halinde mücadele ederek, verilen süre içerisinde en fazla sayıyı elde etmeye çalışır. Pokémon UNITE’ta takım çalışması başarıya giden yolda anahtar rol oynar. Vahşi Pokémon’ları yenerken, rakip takımın sayı yapmasını engellemeye çalışırken, hatta kendi Pokémon’unuza seviye atlatıp onu evrimleştirirken takım çalışması konusundaki yeteneklerinizi sınırlarına kadar zorlayıp galibiyete uzanın!

Önemli Özellikler:

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör