Uygulama ile Aç

Samsung kalan tüm cihazları yıl sonuna kadar One UI 5'e güncelleyecek

Abone Ol

Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini yıl sonundan önce tüm uyumlu telefon ve tabletlere dağıtıma sözü verdi.

Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesi almayı bekleyenlere yönelik bir açıklama yaptı. Güney Koreli şirket ürün yazılımını yıl sonundan önce tüm uyumlu akıllı telefon ve tabletlere ulaştırma sözü verdi.

Ayrıca bkz.

MIUI 14 güncellemesi 9 telefon için daha hazır: İşte listesi

Samsung'un açıklamasına göre Android 13 tabanlı One UI 5 yazılımı önümüzdeki birkaç gün içinde, muhtemelen 2023'ten önce kalan tüm modellere dağıtılmış olacak. Hedef yıl sonuna kadar sunumu tamamlamak.

Şimdiye kadarki en hızlı işletim sistemi yükseltmesi

Samsung ayrıca Android 13 tabanlı One UI 5'in şimdiye kadarki en hızlı işletim sistemi yükseltmesini temsil ettiğini açıkladı. Bir zamanlar Android'in yeni sürümlerini destekleme konusunda yavaş davranmakla eleştirilen şirket için bu oldukça iyi bir gelişme.

Samsung son iki ay içinde 46'dan fazla Galaxy cihaza Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini sundu. Kalanlar da zaten birkaç gün içinde yükseltilecek. Şu ana kadar güncelleme alan Galaxy cihazların listesi şu şekilde:

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör