Uygulama ile Aç

YouTube, TV'de daha fazla reklam gösterecek: Reklamlar geçilemeyecek!

Abone Ol

YouTube TV uygulamasında reklamların süresi artıyor. Geçilemeyen reklamların yanı sıra video durdurulduğunda reklamlar çıkmaya başlayacak.

YouTube, videoları televizyondan izleyen kullanıcılar için platforma daha uzun ve atlanamayan reklamlar getiriyor. Geçtiğimiz gün New York’ta düzenlenen YouTube Broadcast etkinliğinde Smart TV’de YouTube uygulamasını kullananları etkileyecek iki önemli duyuru yapıldı.

Ayrıca bkz.

YouTube reklam engelleme nasıl yapılır?

Atlanamayan, daha uzun reklamlar geliyor

İlk olarak, YouTube, en çok izlenen videolara 30 saniyelik atlanamayan reklamlar ekleyecek. Bu videolar YouTube Select şemsiyesi altında sınıflandırılacak. İzleyiciler, art arda 15 saniye süreli iki reklam görmek yerine artık geçemeyecekleri 30 saniye süreli uzun bir reklam görecekler.

İkincisi, YouTube TV uygulamasına reklamları duraklatma özelliği de geliyor. Bu reklamlar, izleyicilerin videoyu durdurması halinde gösterilecek. İzlenen video küçülecek ve yanında reklam çıkacak.

Nielsen verilerine göre, YouTube şu anda televizyonda en çok kullanılan akış servisi. Yalnızca Amerika’da 150 milyondan fazla kişi YouTube videolarını TV’den izliyor. Yeni uygulama, şu an için Amerika ile sınırlı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
24 Yorumun Tamamını Gör