Anlık Bildirim

YouTube, TV'de daha fazla reklam gösterecek: Reklamlar geçilemeyecek!

YouTube TV uygulamasında reklamların süresi artıyor. Geçilemeyen reklamların yanı sıra video durdurulduğunda reklamlar çıkmaya başlayacak.                       
youtube tv reklamlar Tam Boyutta Gör
YouTube, videoları televizyondan izleyen kullanıcılar için platforma daha uzun ve atlanamayan reklamlar getiriyor. Geçtiğimiz gün New York’ta düzenlenen YouTube Broadcast etkinliğinde Smart TV’de YouTube uygulamasını kullananları etkileyecek iki önemli duyuru yapıldı.

Atlanamayan, daha uzun reklamlar geliyor

İlk olarak, YouTube, en çok izlenen videolara 30 saniyelik atlanamayan reklamlar ekleyecek. Bu videolar YouTube Select şemsiyesi altında sınıflandırılacak. İzleyiciler, art arda 15 saniye süreli iki reklam görmek yerine artık geçemeyecekleri 30 saniye süreli uzun bir reklam görecekler.

İkincisi, YouTube TV uygulamasına reklamları duraklatma özelliği de geliyor. Bu reklamlar, izleyicilerin videoyu durdurması halinde gösterilecek. İzlenen video küçülecek ve yanında reklam çıkacak.

Nielsen verilerine göre, YouTube şu anda televizyonda en çok kullanılan akış servisi. Yalnızca Amerika’da 150 milyondan fazla kişi YouTube videolarını TV’den izliyor. Yeni uygulama, şu an için Amerika ile sınırlı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2373 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim