Uygulama ile Aç

ZTE'den çıplak gözle 3D deneyimi sunacak tablet geliyor

Abone Ol

ZTE gözlük veya özel bir aksesuar olmadan 3D deneyimi sunacak bir tabletle pazara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Çinli şirket Nubia Pad 3D'nin ilk görüntüsünü ve tanıtım tarihini paylaştı.

ZTE'nin ürün yelpazesini ciddi bir şekilde genişletmeyi planladığı zaten konuşuluyordu. Bugün şirket bunun ilk adımlarından biri olan Nubia Pad 3D'nin yolda olduğunu duyurdu. Şirket, tablet kategorisinde yeni bir çığır açacak gibi duruyor.

Ayrıca bkz.

Twitter esrar reklamlarına izin veren ilk sosyal platform oldu

Nubia Pad 3D anlaşıldığı kadarıyla çıplak gözle 3D deneyimi sunacak. Cihaz kullanıcıların gözlük veya başka herhangi bir aksesuar olmadan üç boyutlu görüntü görmelerini mümkün kılacak. Şirket tabletin tasarımını ortaya koyan ilk görüntüsünü de paylaştı.

Leia ile ortaklaşa geliştirildi

Çinli şirketin Nubia Pad 3D'yi Leia Inc. ile iş birliği içinde geliştirdiği biliniyor. Cihaz yapay zeka ve insan gözü tanıma teknolojisine sahip olacak. Ön tarafında kullanıcının gözlerini takip edecek özel bir çift kamera sistemi yer alacak.

Nubia Pad 3D hakkında bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Yenilikçi tablet hakkında merak edilen tüm detayları 28 Şubat tarihinde öğreneceğiz. ZTE merak uyandıran cihazı Barselona'da gerçekleştirilecek 2023 Mobil Dünya Kongresi kapsamında duyuracak. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
8 Yorumun Tamamını Gör