Anlık Bildirim

Twitter esrar reklamlarına izin veren ilk büyük sosyal platform oldu

Popüler sosyal ağ Twitter reklam politikasında bir değişikliğe gitti. Artık platformda belirli kısıtlamalara tabi olacak şekilde esrar reklamı yapmak mümkün olacak.
Twitter esrar reklamlarına izin veren ilk sosyal platform oldu Tam Boyutta Gör
Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter, politikasını ABD'li şirketlerin platformda esrar (marijuana) gibi uyuşturucu maddelerin reklamını yapmasına izin verecek şekilde değiştirdi. Söz konusu düzenleme Twitter'ın reklam içerik politikaları sayfasında yer aldı.

Twitter'ın ücretli reklam ürünleri için geçerli olan politika, belirli kısıtlamalara tabi olacak şekilde ABD ve Kanada'da hedefli kenevir reklamlarının yapılmasına izin veriyor. Tabi bunlar için ruhsat ve ön yetki gibi şartların arandığını belirtelim.

Twitter esrar reklamlarına izin veren ilk sosyal platform oldu Tam Boyutta Gör

Sıkı denetim uygulanacak

Söz konusu reklamlar 18 yaş altı çocuklar ve gençleri özendirecek şekilde yapılamayacak. Ayrıca sağlıkla ilgili iddialarda bulunamayacağı gibi esrar kullanımına ilişkin herhangi bir tasvir gösterilemeyecek. Cazibe, keyif, heyecan, zindelik, risk veya cesaret gibi imajlar uyandırmayacak.

Twitter politikasındaki bu değişikliğe rağmen bazı kenevir şirketleri çevrimiçi esrar reklamlarını kısıtlayan eyalet yasaları nedeniye bu olanaktan faydalanamayacak.

Kaynakça https://www.politico.com/news/2023/02/15/twitter-weed-ads-elon-musk-00083026 https://business.twitter.com/en/help/ads-policies/ads-content-policies/drugs-and-drug-paraphernalia.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim