Anlık Bildirim

Cowon, mobil internet cihazı W2'ye SSD disk takviyesi yaptı: Cowon W2 SSD

Taşınabilir medya oynatıcılarıyla tanınan Cowon'un W2 isimli mobil internet cihazının güncellenmiş olan versiyonu Cowon W2 SSD'yi satış sundu

Taşınabilir medya oynatıcılarıyla tanınan Cowon'un W2 isimli mobil internet cihazının güncellenmiş olan versiyonu Cowon W2 SSD'yi satış sundu. Cowon W2 SSD modelinde bir önceki model ile aynı özellikler kullanılıyor zira işlemci olarak 1.33 Ghz işlem hızına sahip Intel Atom işlemcisi kullanılmaya devam ediliyor. 1024x600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 4.8-inç boyutunda dokunmatik ekrana sahip. 1GB sistem belleğe sahip olan Cowon W2 SSD, 32 GB SSD disk ile depolama ihtiyacını karşılayacak. 2 adet USB girişi, 1 adet mini USB portu, TV çıkışı, bluetooth, WiFi ve ethernet girişlerine sahip olan Cowon W2 SSD, Windows 7 Starter ve Windows 7 Premium işletim sistemleriyle satışa sunulacak.

Cowon firmasının W2'nin revize edilmiş versiyonu olarak satışa sunduğu SSD diskli mobil internet cihazı W2 SSD'nin Windows 7 Starter ile 591$, Windows 7 Premium işletim sistemi ile de 663$'dan satışa sunulacağı belirtildi.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim