Anlık Bildirim

Dell Inspiron R Serisiyle Tanışın

MUHTEŞEM, SEZGİSEL VE EĞLENDİRİCİ?DELL'İN YENİ INSPIRON R SERİSİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARIYLA TANIŞIN
                                      

  • Dell'in En Popüler Dizüstü Bilgisayar Serisi Ailelere Düzen Konusunda Yardımcı Olmak ve Onları Eğlendirmek için Tasarlandı

                                                                                                                                                                                         
Günümüzde aileler teknolojiyi her zamankinden daha çok onların internet dünyasına bağlı kalmalarına, günlük yapılacaklar listesini hızla tamamlamalarına ve onları eğlendirmeye yardımcı olan ek bir çift el olarak görüyor. Yeni Inspiron R Serisi dizüstü bilgisayarları ailelerin teknolojiye bakış açısını gözönünde bulundurarak tasarlandı. Yeni tasarımla kişisel dosyalara erişmek, fotoğrafları ve videoları kablosuz şekilde güvenle paylaşmak bugüne kadar hiç olmadığı kadar kolay hale getirildi.  Ayrıca, yeni dizüstü bilgisayarlar, ideal mobil kişisel eğlence merkezi görevi görerek, mükemmel video ve film oynatma ile üç boyutlu ses özellikleri ve entegre Web kamerası da sunuyor. 

Yuvarlatılmış kenarları, pürüzsüz hatları ve dört farklı renk seçeneğini kromajlı çerçevelerin tamamladığı Inspiron R Serisi dizüstü bilgisayarlar yalnızca estetik açıdan mükemmel olmakla kalmıyor, aynı zamanda da kullanışlı olmaları ile de dikkat çekiyor. Hem evde kullanım için, hem de öğrencilerin kullanımı için ideal olan 13 ve 15 inç ekran boyutları ile Inspiron R Serisi sınıflarda ya da kafelerde gururla çantadan çıkarılacak kadar şık ve çağdaş bir görünüme sahip olması ile de beğeni topluyor.

Dell'in Ürün Pazarlama'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Glen Robson konuyla ilgili açıklamasında, ?Inspiron R Serisi dizüstü bilgisayarları popüler olan, taş gibi sağlam Inspiron serisini eğlence, sosyal paylaşım, evde, okulda ve işte kullanım için havalı, seksi ve pratik hale getiriyor.? dedi.

Aktif ve dinamik ailelerle öğrencilerin günlük yaşamlarının getirdiği zorlu şartlara dayanıklı şekilde tasarlanan Inspiron R Serisi modellerinde leke tutmayan el koyma yeri (palmrest), tam boyutlu rahat bir klavye ve sağlam ve kaliteli bir çerçeve yer alıyor. Intel Core i3 ve Core i5 işlemciler ve opsiyonel olarak sunulan ATI grafikleri bugün ve yarın için mükemmel performansı garanti ediyor.

Inspiron 13R ve 15R dizüstü bilgisayarları seçkin satış noktalarında satışa sunuldu.

Inspiron 13R ve 15R'nin Ortak Teknik Özellikleri:

  • Microsoft Windows 7 ve Intel Core i3 ve i5 mobil işlemci seçenekleri ile mükemmel günlük performans
  • Tüm sistemlerde yüksek çözünürlüklü (HD) özellikli 13 ve 15 inç ekran seçenekleri
  • Seçili modellerde farklı renk seçenekleri: Volkanik Siyah, Tavuskuşu Mavisi, Domates Kırmızısı ve Nilüfer Çiçeği Pembesi
  • Entegre yüksek hızlı kablosuz bağlantı özelliği
  • SRS Üstün Kalite Ses özelliği ile mükemmel stereo ses
  • Entegre medya kartı okuyucuları fotoğraf ve video aktarımını hızlandırıyor.
  • Opsiyonel 1GB'lık ATI ekran kartları gerçekçi video efektleri sunuyor.
  • 640GB1'a kadar kapasiteye sahip sabit disk sürücüler ile seçili modellerde yüklü fotoğraf, müzik ve video koleksiyonlarını rahatça saklama özelliği
  • 8 GB2'a kadar kapasiteye sahip DDR3 bellek, görevleri hızlı ve sorunsuz şekilde yerine getirmek için gerekli performansı sunuyor. 
  • Entegre mikrofonlu Web kamerası ile hareket halindeyken bile web üzerinden sohbet imkanı.
  • Entegre kaydırma ve el hareketlerine duyarlı dokunmatik touchpad ile dizüstü bilgisayarlar şimdiye olduğundan çok daha sezgisel ve kolay.
  • 15 inçlik sistemdeki entegre numerik tuş takımı özellikle hesaplamalar için ideal.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim