Anlık Bildirim

MOBEE 13" Slim K160 Netbook Türkiyede!!!

Netbook alanında Türkiye’de bir ilke imza atan MOBEE Slim 13”

Konfor ve Teknolojinin En estetik Birleşimi

Yeni Mobee Slim serisi satışa sunuldu. Ultra ince Mobee Slim 13” yüksek çözünürlüklü HD LED ekranı, özel tasarım çikolata klavyesi ve Intel Atom N455 işlemcisi ile daha konforlu, daha gelişmiş bir netbook deneyimi yaşatıyor.

Netbook alanında yaptığı çalışmalar ve yenilikçi ürünlerle dikkat çeken Mobee, Türkiye’nin ilk ve tek 13,3” ultra ince netbook modelini üretti. Mobee, yenilikleri takip etmeyi seven teknoloji kullanıcılarına heyecan verici bir netbook deneyimi sunuyor. Mobee Slim 13”in kullanıcılara sunulan yeni serisi yüksek ekran çözünürlüğü ile ve inceliği ile öne çıkıyor.

Netbook kullanmak isteyenlerin artık ekran genişliğinden ödün vermelerine gerek yok. Konforlu ve kolay bilgisayar kullanımı sağlayan Mobee Slim 13”’te; ekran ve klavye benzerlerine göre daha geniş olarak tasarlandı. Son teknoloji kullanılarak estetik dokunuşlar ile tasarlanan Mobee Slim 13” netbook, sadeliğin zarafetini sergiliyor. Mobee Slim 13”, sadece 1 TL inceliğinde.

Teknik özellikleriyle de bir adım önde…
Gelişmiş özellikleriyle de diğer netbooklardan bir adım öne çıkan Mobee Slim 13,3”ün yeni serisinin 1366x768 HD Ready çözünürlüğe sahip ekranı çok net ve canlı. LED teknolojisi sayesinde daha geniş renk gamına sahip olan Mobee Slim 13” ekranı daha canlı görüntü veriyor. LED teknolojisi karanlık görüntülerde yüksek derecede detay göstererek, görüntü kalitesini arttırıyor. LED ekranın en önemli avantajlarından biri de az enerji harcayarak hem çevreye daha az zarar vermesi, hem de pil ömrünün uzamasına yardımcı olması. LED ekrana sahip Mobee Slim 13” ile %30 daha aydınlık görüntü yakalamak mümkün. Bu da Mobee Slim’in gündüz açık havada daha iyi görüntü vermesine olanak sağlıyor.

Çikolata klavye ile ergonomik kullanım
Görüntüsü, ismini aldığı çikolataya benzeyen, tekli tuş tasarımına sahip yeni çikolata klavye de bilgisayar kullanımı

daha konforlu hale getiriyor. Özel tekli tuş tasarımı, parmak ucu ile daha fazla temas alanı kurarak, parmakların yandaki tuşlara çarpma ihtimalini düşürüyor. Uzun süre yazı yazan veya internette sohbet eden kullanıcılar için olağanüstü bir deneyim sunuyor. Çikolata klavye tasarımı,  klavyenin aralarına toz ve pislik yerleşmesini de engelliyor. Minimal bir görüntü oluşturan klavye, Mobee Slim’in sade tasarımını tamamlayarak ona ayrı bir estetik katıyor.

Mobee Slim 13”, AC' 97 destekli, 1 adet ses girişi, kulaklık girişi, mini HDMI to VGA girişi, DC-IN girişi, kart okuyucu ve iki adet USB girişine sahip. HDMI to VGA girişi ile Mobee Slim netbooktaki görüntüyü TV, monitör ve monitör/TV gibi sistemlerinize en hızlı ve verimli bir şekilde aktarıyor. Web kamera da yakındaki ve uzaktaki dostlarla görüşme olanağı sağlıyor.

Yüksek porformans…
Mobee, son teknoloji Intel Atom N455 işlemci kullanıyor. Intel Atom N455, tek çekirdek/çift işlem parçacığı yapısında ve 1.66 GHz saat hızına sahip. Mobee Slim’in daha hızlı olmasına yardımcı son teknoloji DDR3 2 GB hafızası ve 250 GB hard diski mevcut. Sahip olduğu geniş depolama alanı ile geniş multimedya koleksiyonunuza ev sahipliği yapacak Mobee Slim 13”, medya dosyalarınızı, arkadaşlarınız ve ailenizle kolaylıkla paylaşmanızı sağlayacak.  Windows 7 Starter işletim sistemi ile satışa sunulan Mobee Slim 13”, 499 $ + KDV’lik fiyatıyla kullanıcılara ulaşıyor.

Ayrıntılı bilgi için; www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim