Anlık Bildirim

MSI’dan Projektörlü Tablet PC: MSI Staging

MSI’dan Android Tabanlı Projektörlü Tablet PC

Dokunun, Yansıtın, Yazın

MSI, Intel Mobil işlemcili ve Windows 7 işletim sistemine sahip 10 inçlik bir “Projektör Tablet Bilgisayar’ı” CES 2011?de ziyaretçilere tanıtmıştı. Firma ARM/Android alternatifiyle beraber  ürünü piyasaya sürmenin planlarını yapıyor.

MSI Staging projektör tabletin en yenilikçi özelliği ekranın üzerinde yer alan minyatür USB projektör. Dönebilen bu projektör ekrandaki görüntüyü ihtiyaca göre kullanıcının istediği yere yansıtıyor. Böylece bir sunum yaparken ya da ekrandaki görüntüyü diğerleriyle paylaşmak istediğinizde yanınızda haricen bir projektör taşımak zorunda kalmıyorsunuz. MSI Staging resim ve videolarını arkadaşları ve ailesi ile paylaşmak isteyenler ve müşterilerine sıkca sunum yapanlar için çok uygun bir çözüm olarak gözüküyor.

MSI Staging sadece bir projektör değil. Uzun bir yazı yazmanız gerektiğinde ekranın neredeyse yarısını kaplayan klavye ile verimli bir şekilde yazı yazabiliyorsunuz. Daha da iyisi MSI Staging’i masaya dik olarak koyup mini projektör ile klavye görüntüsünü masanızın üstüne yansıtarak ürünü aynı bir masaüstü klavyesi gibi kullanabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra standı katlayarak tekrar kolay taşınabilir hale getirebiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim