Uygulama ile Aç

Amazon'da günün öne çıkan indirimleri: Xiaomi scooter indirimde!

Abone Ol

Amazon'da Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kampanyasında günün öne çıkan flaş indirimlerini listeledik. Bugünkü indirimde Xiaomi scooter ve spor ayakkabılar dikkat çekiyor.

Amazon’un Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları devam ediyor. Okul ürünlerinden elektroniğe, giyimden kişisel bakıma kadar çok sayıda kategoride indirim dikkat çekiyor.

Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamındaki indirimler 6 Eylül saat 08.00’e kadar Prime’a özel olacak. İndirimler herkese açılmadan önce ayda 7,90 TL’ye Prime üyesi olarak indirimlerden faydalanabilirsiniz. Daha önce Prime üyeliği başlatmadıysanız 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Prime’a üyeliği sayesinde Prime’a özel indirimlerin yanı sıra hızlı kargo, aynı gün teslimat, Prime Video ve Prime Gaming hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Tüm indirimler: Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları

Ayrıca bkz.

Amazon Prime üyelikte büyük indirim fırsatı

Bugüne özel flaş indirimler -  Eylül

Tablet bilgisayarlarda öne çıkan indirimler

Notebooklarda öne çıkan indirimler

Elektronik kategorisinde öne çıkan indirimler

Tüm indirimler: Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları

Amazon indirimlerini takip etmek için DonanımHaber Forum Amazon Fırsatları konusunu ziyaret edebilir ve dilerseniz konunun bağlantı bildirimlerini açarak fırsatlardan anında haberdar olabilirsiniz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör