Anlık Bildirim

Microsoft Edge kullanıcıları ücretsiz VPN'e kavuşuyor

Yazılım devi Microsoft, bir yıl önce Edge tarayıcısında testlerine başladığı yerleşik VPN hizmetini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.                              
Microsoft Edge kullanıcıları ücretsiz VPN'e kavuşuyor Tam Boyutta Gör
Yaklaşık bir yıl önce Microsoft, Windows işletim sisteminde yerleşik olarak bulunan Edge tarayıcısı için kendi VPN hizmetini test etmeye başlamıştı. Henüz resmi bir duyuru yapılmadı, ancak kullanıcılar VPN özelliğini, tarayıcının kararlı bir sürümünde görmeye başladıklarını bildirdiler.

Microsoft Edge VPN özelliği ne zaman kullanıma sunulacak?

Edge Secure Network adı verilen hizmet, gizliliği artırmak veya çeşitli web sitelerindeki bölgesel kısıtlamaları aşmak için 1GB ücretsiz veri sağlıyor. Daha fazla trafiğe ihtiyaç duyanlar bunu ücretli olarak satın alabilecekler. Fiyat ne yazık ki hala açıklanmış değil. Görünüşe bakılrısa yeni özellik, bir sonraki Windows 11 güncellemesiyle birlikte kullanıma sunulacak.

Microsoft Edge kullanıcıları ücretsiz VPN'e kavuşuyor Tam Boyutta Gör
Geleneksel VPN hizmetlerinin aksine Edge Secured Network, belirli bir ülke veya konumdaki bir sunucuyu seçmenize izin vermiyor. Kullanıcıların yapılandırabilecekleri üç mod var: Yalnızca seçilen sitelerde, tüm siteler için ve kullanıcı herkese açık ve korumasız bir ağa veya geçerli bir sertifikası olmayan bir web sitesine bağlandığında tüm trafiğin VPN üzerinden yönlendirildiği "optimize edilmiş" modu. Öte yandan Microsoft'un önümüzdeki günlerde fiyatlandırma konusunda bir açıklama yapması da bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10798 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, microsoft edge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim