Uygulama ile Aç

AMD FSR 2.1 yayınlandı, Farming Simulator 22 destekliyor

Abone Ol

Oyunlarda çözünürlükleri ölçekleyerek görsel kalitesini daha da iyi hale getiren AMD FidelityFX Super Resolution teknolojisi 2.1 sürümüne güncellendi.  İlk oyun da hazır.

AMD’nin çeşitli algoritmalarla oyun grafiklerini akıllı bir şekilde ölçeklendirdiği FidelityFX Super Resolution teknolojisi gelişmeye devam ediyor. Firma FSR 2.1 versiyonınu bu hafta yayınladı.

AMD FSR 2.1 neler sunuyor?

AMD FSR 2.1 güncellemesi ölçekleme algoritmanın kalitesini daha da iyileştirirken ghosting ve titreme gibi kalıntıları gidererek genel tecrübenin da iyileşmesini sağlıyor. Ayrıca bazı ayrıntıları da var.

Ayrıca bkz.

AMD EXPO DDR5 neler sunuyor?

Yeni güncellemede animasyonlu desenler, duman parçaları ve daha yüksek kalitede ölçeklemek için gerekli olan maskelemelerin iyileştirilmeleri de yer alıyor. Bu sayede görsel kalitesine önemli bir katkı yapılıyor.

AMD FSR 2.1 güncellemesi bir API değişikliği gerektirmediği için geçiş de oldukça kolay olacak. Farming Simulator 22 şimdiden güncellemeyi desteklemeye başladı. AMD FSR 2.0 hali hazırda 20 oyunda destekleniyor ve 25 oyunda daha görmek mümkün olacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör