Uygulama ile Aç

Apple Vision Pro için ilk büyük güncelleme yayınlandı: visionOS 1.1 yenilikleri neler?

Apple, karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro için ilk büyük yazılım güncellemesini yayınladı. Peki, visionOS 1.1 ile gelen yenilikler neler?

Apple, iPhone'lar için iOS 17.4, Apple Watch'lar için watchOS 10.4, Mac'ler için macOS Sonoma 14.4 güncellemesiyle birlikte Vision Pro için ilk büyük güncelleme olan visionOS 1.1 sürümünü yayınladı.

Ayrıca bkz.

Apple, macOS 14.4'ü yayınladı: İşte Mac'lere gelen yenilikler

visionOS 1.1 güncellemesi neler getiriyor?

visionOS 1.1, mail, kişiler ve takvim için kurumsal destek getiriyor. Bu, başlığı mobil cihaz yönetimi hesabıyla kullanan kullanıcıların tıpkı iPhone ve Mac gibi iş e-postalarına erişebileceği anlamına geliyor. Apple, ayrıca görüntülü görüşmeler sırasında kullanılmak üzere kendinizin dijital bir versiyonunu oluşturan beta özelliği Persona’yı da geliştirdi. Sanal klavyeye ilişkin hatalar düzeltildi. Apple’ın güncelleme notlarına göre, visionOS 1.1 ile gelen tüm yenilikler şunlar:

Mobil cihaz yönetimi

Mesajlar

Erişilebilirlik

Persona (beta) ve EyeSight

Sanal klavye

Mac Sanal Ekran

Sabit Ağ Desteği

Apple Vision Pro nasıl güncellenir?

Apple Vision Pro güncelleme işlemi diğer Apple cihazlardan bir farklılık göstermiyor. visionOS‌ güncellemeleri, Vision Pro’da Ayarlar uygulamasına gidip Genel bölümünde Yazılım Güncelleme seçilerek kurulabiliyor. Yeni yazılımın yüklenmesi için başlığın çıkarılması gerekiyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör